Prima pagină » Eveniment-Social » Un bărbat din Iași a cerut un loc de veci pentru soția bolnavă, dar s-a ales cu o surpriză: „Se fac multe mânării” – FOTO

Un bărbat din Iași a cerut un loc de veci pentru soția bolnavă, dar s-a ales cu o surpriză: „Se fac multe mânării” – FOTO

11 iun. 2024, 02:00, 1 ,
Ștefana Șovea în Eveniment-Social

Dumitru Șoim are 70 de ani și a cerut, în urmă cu ceva timp, Administrației Cimitirelor din Iași un loc de veci gratuit, pentru soția sa ce este bolnavă de cancer. Răspunsul reprezentaților l-a dezamăgit pe ieșean.

Un ieșean a cerut un loc de veci, dar s-a trezit cu o profundă dezamăgire

Ieșeanul Dumitru Șoim beneficiază de un loc de veci gratuit, deoarece tatăl lui a fost prizonier de război în Uniunea Sovietică în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Soția lui, Culina Șoim, în vârstă de 69 de ani, este bolnavă de cancer, însă mai are și alte afecțiuni grave, iar cei doi au decis să intre în posesia locului de veci, deoarece nu se știe cât va mai trăi femeia.

„Soția mea este bolnavă de cancer, iar pe lângă asta are mai multe afecțiuni, iar noi ne-am hotărât să luăm un loc de veci pentru că nu se știe ce va fi. Beneficiez de o lege, tatăl meu a fost prizonier în Uniunea Sovietică, iar eu am dreptul la un loc de veci gratuit”, spune Dumitru Șoim.

Dumitru Șoim: „Eu locuiesc în Iași, pe strada George Bogdan, iar ei mă trimit în Vișan”

Dumitru Șoim a transmis o cerere către Administrația Cimitirelor din Iași, prin care cere să primească un loc de veci în municipiul Iași, fiind fiul unui prizonier de război.

Deși bărbatul are adresa în municipiul Iași, aceasta a fost înștiințat că poate beneficia de un loc într-un cimitir din satul Vișan, comuna Bârnova. Dumitru Șoim este nemulțumit, deoarece își dorește ca locul de veci să fie mai aproape de el, fiind și bolnav. Acesta prezintă tulburări de echilibru, afecțiune produsă în urma unui accident vascular cerebral.

„Am fost la Administrația Cimitirelor și mi s-a spus că trebuie să fiu bolnav, bătrân sau decedat. Eu locuiesc în Iași, pe strada George Bogdan, iar ei mă trimit în Vișan, comuna Bârnova. Și eu sunt bolnav, după un AVC am rămas cu niște tulburări de echilibru și aș fi vrut un loc de veci mai aproape. Se fac multe mânării, anul trecut, l-am îngropat pe fratele meu și cineva mi-a spus că dacă vreau să iau un loc în cimitir, să vorbesc cu un domn, deci asta înseamnă că poți face orice, dacă știi cu cine să vorbești”, adaugă Dumitru Șoim.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *