Local

Un bărbat din Iaşi a murit în timp ce susţinea proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 28 apr. 2021
un bărbat decedat preluat de un echipaj de pompe funebre
Un bărbat din Iaşi, în vârstă de 62 ani, a decedat în timp ce susţinea proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere. Acesta se afla în sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a VehiculelorIaşi, strada Primăverii

Un bărbat din Iaşi, în vârstă de 62 ani, a decedat în timp ce susţinea proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere. Acesta se afla în sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a VehiculelorIaşi, strada Primăverii.

În timp ce răspundea la chestionarul auto a leşinat şi a căzut de pe scaun. Cel mai probabil, ieșeanul a suferit un infarct.

Un ieșean a decedat în timpul susținerii unui examen teoretic auto

Reprezentanţii DRPCIV au chemat un echipaj medical care au încercat să-i acorde manevre de resuscitare, însă din nefericire, decesul a fost declarat.

Proba teoretică a fost întreruptă, urmând să se ia o decizie pentru reexaminarea candidaţilor.

Poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul nefericit de fapt.

Potrivit martorilor, echipajul de ambulanță a sosit extrem de rapid.

Un student din Cluj a murit în timpul unui examen online

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Cluj-Napoca, care era student la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism, a murit înainte de a susține primul examen online din sesiune. El a suferit un infarct din cauza emoţiilor extrem de puternice.

Adolescentul, în vârstă de 18 ani, era student în anul I la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB), Cluj-Napoca. Tânărul s-a conectat pe platforma online pentru a susține primul examen din sesiune. Pentru că nu a mai răspuns la întrebările profesorului, studentul a fost trecut absent.

Studentul a murit în timpul examenului online

Ulterior, părinţii au anunţat profesorii şi colegii că adolescentul a murit în timpul examenului online, din cauza emoţiilor puternice. Conform surselor Ziua de Cluj, adolescentul avea probleme cardiace, informația fiind confirmată ulterior de către părinții acestuia.

Tânărul, strigat de prieteni după porecla „Pacu”, era cunoscut ca fiind un băiat foarte sociabil, sincer și empatic.

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a transmis condoleanţe familiei.

”UBB regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate și orice pierdere a unui membru al comunității noastre e o tristețe pentru noi toți”, a anunțat public UBB.

Cum să îţi controlezi emoţiile în 9 paşi

Emoţiile sunt un flux continuu în interiorul nostru. Din cauză că nu avem obişnuinţa de a le acorda atenţia cuvenită, ele pot fi periculoase pentru noi. Ca să nu acţionezi impulsiv şi să regreţi apoi, fă-ţi un mare bine şi învaţă cum să îţi controlezi emoţiile, în special pe cele negative. Privind în urmă, vei fi recunoscătoare că ai făcut acest efort la momentul potrivit!

Vorbeşte la persoana a treia

Impamanteaza-te

Respira alternativ pe fiecare nară

Cultivează-ți inteligența emoțională

Experimentează

Evaluează corect emoțiile

Nu uita așa repede despre experiențele pozitive

Află cum se reflectă emoțiile la nivel fizic

Lasă-te purtată de lumea din jurul tău

 

 

Comentarii
 • scoala de soferi a devenit o sursa de stres ,trebuie consumat mai mult magneziu ,relaxati-va si face-ti mai mult sex ca el face bine la inima .

 • Nu mai loviti in Frijjjjjjjjjjj,toata lumea uraste examinatorii ,se da nita dar el e CORECT , ii cade doar pe tarani ,PE JMECHERI II TRECE

 • Tu chiar ai cazut pe drept taranoiule din glod ,ca voi stiti sa mergeti doar cu caruta trasa de un cal obosit .Tu esti un tirtan obosit

 • La proba teoretica se poate promova usor,daca esti pregatit bine.
  Proba practica este ,,mina de diamante ” a examinatorilor,instructorilor si a celor superiori ierarhic,care i lasa sa faca, ceea ce stie toata lumea….
  Iasi ul este ultimul in tara la promovabilitatea acestui examen.
  Asta spune ceva despre examinatori!!

 • Il cheama Mihai Pintilei si isi fute fina in continuare, AnaMaria stie. Mishu e un excroc iar ca si fantezie îi place sa fie futut in cur de partenera ( cu strap-on, evident )

 • daca la 62 de ani in ROMANIA esti considerat batran ,atunci Regina Angliei la 95 de ani este o tanara?
  La Multi Ani celor care au varsta de peste 60 de ani !
  toti tinerii din ROMANIA sa ajunga la venerabila varsta de 90 de ani pentru a realiza ce inseamna o viata traita pe teritoriul ROMANIEI acum in asa zisa DEMOCRATIE.
  Noi cei care am construit COMUNISMUL fara voia noastra si am suferit de frig,de foame (alimente la cartela ) suferim si ACUM cu PENSII BIZERABILE dupa 50 de ani de activitate si cu studii superioare la Universitati de prestigiu unde examenele erau pe stiinta nu pe pile ca acum.
  va doresc tuturor o viata frumoasa !

Adauga un comentariu