Local

Un bărbat din Iași a pariat pe farmecele sale și a început să-i facă avansuri unei adolescente de numai 14 ani chiar în propria locuință. Nimeni nu a observat ce se petrece

Publicat: 07 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din Iași a pariat pe farmecele sale și a început să-i facă avansuri unei adolescente de numai 14 ani chiar în propria locuință. Nimeni nu a observat ce se petrece
Petrică Moraru a pus în priză un oraș întreg, după ce a vrut să facă niște jocuri erotice și să-și îndeplinească toate fanteziile cu o minoră de 14 ani

Un bărbat din Iași, care a pariat pe farmecele sale, a început să-i facă avansuri și să atingă în diferite zone o adolescentă de numai 14 ani. Nimeni nu a observat ce se petrece până au intrat pe fir oamenii legii

Petrică Moraru a pus în priză un oraș întreg după ce a vrut să facă niște jocuri erotice și să-și îndeplinească toate fanteziile cu o minoră de 14 ani. Totul s-a întâmplat în câteva momente, amândoi fiind în locuința victimei, iar fără acordul ei a început să o atingă în diferite zone ale corpului.

Un bărbat din Iași a început să-i facă avansuri unei adolescente de numai 14 ani

Petrică Moraru și-ar fi dorit ca scenele să aibă continuare, însă persoana vătămată nu a putut ascunde cele întâmplate, iar la scurt timp au intrat oamenii legii pe fir. Acesta nu este la prima abatere, fiindcă în urmă cu puțin timp a mai executat o pedeapsă pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

„La data de 08.03.2023, organele de cercetare penală au dispus începerea urmării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală prev. de art. 219 alin. 1 Cod pen. şi au continuat cercetările în vederea descoperirii adevărului judiciar, reţinându-se în esenţă următoarele: În data de 08.03.2023 în jurul orei 15:30, un inculpat de gen masculin care a mai fost condamnat şi a executat o pedeapsă pentru săvârşirea unei infracţiuni de viol, împotriva unei victime minore, ar fi atins-o pe persoana vătămată minoră în vârstă de 14 ani, fără acordul acesteia în zona bustului şi a feselor,  în timp ce aceştia se aflau la domiciliul victimei dintr-o comună a județului Iași”, a declarat procurorul Ștefan Fânariu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Inculpatul a fost arestat

În data de 8 martie 2023, organele de cercetare penală au dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. Astfel că pe 14 martie 2023 s-a dispus reținerea lui pentru o durată de 24 de ore, iar în următoarea zi s-a dispus arestarea preventivă pentru o durată de 30 de zile. De atunci și până acum, i s-a menținut măsura arestării preventive.

„Prin ordonanţa din data de 14.03.2023, s-a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 de ore, iar în baza referatului procurorului de caz, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi a dispus la data de 15.03.2023, arestarea preventivă a aceluiaşi inculpat pentru o durată de 30 de zile. Prin rechizitoriul din data de 04.04.2023 s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului, sub aspectul comiterii agresiune sexuală prev. de art. 219 alin. (1), alin. (2) lit. c) şi alin. (21) din Codul Penal cu aplicarea art. 41 alin. (1) Cod Penal. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţia de nevinovăţie”, a adăugat procurorul Ștefan Fânariu.

Rămâne de văzut ce detalii vor mai ieși la suprafață în cazul bărbatului din Iași care i-a făcut avansuri unei minore de numai 14 ani. Cert este că, dacă se va dovedi că este vinovat, riscă să stea câțiva ani în spatele gratiilor.

Adauga un comentariu