International

Un bărbat din Italia a fost amendat cu 166 de euro din cauza cântecului cocoșului său

Publicat: 10 aug. 2020

Un bărbat din Italia a fost amendat cu 166 de euro din cauza cântecului cocoșului său. Vecinii pensionarului în vârstă de 83 de ani s-au plâns că în fiecare dimineață sunt treziți de cântecul păsării, scrie The Guardian.

Un ofițer de poliție a fost nevoit să pândească casa lui Angelo Boletti dintr-un oraș din Lombardia, pentru a dovedi că plângerile vecinilor sunt îndreptățite.

„Am rămas fără cuvinte”, a spus Boletti

Pensionarul a fost extrem de nemulțumit că a fost amendat cu 166 de euro, însă oamenii legii au constatat că bărbatul a încălcat regulile care stipulează că animalele de companie trebuie ținute la o distanță minimă de 10 metri față de casele vecine.

„Am rămas fără cuvinte”, a spus Boletti, care a povestit că cocoșul Carlino trăia în grădina sa de 10 ani până să îl dea unui prieten din cauza vecinilor. Pasărea s-a întors recent la Boletti pentru că prietenul care avea grijă de el este plecat în vacanță. „Mi-ar fi putut spune înainte despre această regulă. Voi contacta poliția, prefectul, pe toată lumea”.

Emma Perfetti, primarul orășelului Castiraga Vidardo, a declarat că autoritățile sunt „obligate să acționeze în acest fel” din cauza numeroaselor plângeri venite de la vecini. Ea a adăugat că pasărea se afla în casa lui Boletti de peste 20 de zile. „Nu este normal ca jumătate de cartier să fie trezit la ora 4.30 dimineața”, a spus ea.

Descoperire şocantă în Italia. Cadavrul unei românce dispărute acum 5 ani, găsit într-un sac în Sicilia

Descoperire şocantă în Italia. Cadavrul unei românce dispărute acum 5 ani a fost găsit într-un sac în Sicilia. Damiano Torrente, un pescar din zonă, a recunoscut la poliţie că el a omorât-o pe românca. La acea vreme, cei doi aveau o relaţie.

Descoperire şocantă în Italia. Cadavrul unei românce, găsit după 5 ani

Momente şocante în Italia. O româncă în vârstă de 32 de ani a fost găsită moartă după 5 ani într-o prăpastie dintr-o localitate din Sicilia.

Damiano Torrente, un pescar în vârstă de 46 de ani, a mers la poliţie şi a recunoscut faptul că el a omorât-o pe Ruxandra. Chiar dacă la momentul crimei cei doi aveau o relaţie, făptaşul nu a spus motivele care l-au împins la comiterea odioasei fapte.

După ce şi-a recunoscut crimă, anchetatorii s-au mobilizat, iar în urma unor căutări Ruxandra a fost găsită într-un sac dintr-o prăpastie de pe Monte Pellegrino, la marginea oraşului Palermo.

Italianul nu mai recunoaşte crima

Ulterior, italianul a negat că el ar fi ucis-o pe Ruxandra Vesco, explicând faptul că în momentul denunţului era drogat. Se pare că pescarul este un client fidel al forţelor de ordine din Peninsulă. În trecut, acesta a mai fost acuzat de violenţă într-o altă relaţie cu o femeie de naţionalitate romană. Se pare că femeile de origine romana au devenit o obsesie pentru italian, în prezent el fiind căsătorit tot cu o româncă.

Adauga un comentariu