Local

Un bărbat din judeţul Sălaj s-a incendiat cu benzină. A fost transportat la Iaşi cu elicopterul SMURD – EXCLUSIV

Publicat: 06 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din judeţul Sălaj s-a incendiat cu benzină. A fost transportat la Iaşi cu elicopterul SMURD - EXCLUSIV
Elicopterul SMURD Iași a intervenit la un bărbat de 77 de ani

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din judeţul Sălaj a vrut să-şi pună capăt zilelor. Acesta s-a auto incendiat cu benzina ieri, 5 octombrie 2022. A suferit arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 58 la sută din suprafaţa corporală.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, a transmis că pacientul a fost transportat la Iaşi cu elicopterul SMURD. Prognosticul în ceea ce-l priveşte este unul rezervat.

„Pacient de 77 ani, sex masculin, din jud Sălaj, s-a auto-incendiat cu benzina în scop suicidar, din cursul zilei de ieri. A suferit arsura prin flacără deschisă pe aproximativ 58 % din suprafaţa corporală (cap-torace posterior-membre superioare și inferioare bilateral), gradul IIA-IIB şi gradul III, arsura CAŞ, a fost intubat şi ventilat mecanic, pe suport vasopresor, sedare continua pe injectomat, cu CVC pe v. subclavie dreapta şi cateter arterial pe femurală. A fost preluat de la elicopterul de Jibou, joncțiune la Vatra-Dornei. Cu elicopterul Iaşi a fost adus şi internat de noi la CCPR ATI. Prognosticul este rezervat”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Revenim cu detalii!

Adauga un comentariu