National

Un bărbat din Slobozia și-a dus fetița de cinci ani la medic. Ce-a urmat după e desprins din filme

Publicat: 22 oct. 2019

Un medic pediatru al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia este acuzat că a bruscat o fetiță în vârstă de 5 ani, în timpul unui consult. Poliția și instituția medicală au demarat anchete în acest caz.

Tatăl fetiței a sunat la 112 şi a reclamat că un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia ar fi avut un comportament neadecvat faţă de fiica sa de 5 ani.

„Un bărbat din Slobozia a sesizat prin 112 că fiica sa ar fi fost bruscată de un medic. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că bărbatul şi concubina lui şi-au dus fiica la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Părinţii au reclamat că, în timpul consultului medical, medicul ar fi avut un comportament abuziv. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă şi continuă cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Ludmila Dascălu, potrivit știrilekanald.ro.

De asemenea, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia au deschis o anchetă internă pentru a vedea cum s-a petrecut incidentul.loading...

Adauga un comentariu