Local

Un bărbat din Vaslui ar putea fi transferat la Iași după ce, în timpul serviciului, o remorcă de camion a căzut peste el

Publicat: 03 mai 2021
o remorcă ce descarcă îngrășăminte
O remorcă s-a răsturnat peste un bărbat. Acesta a fost transportat la spital

Un bărbat în vârstă de 45 de ani ar putea fi transferat la un spital din Iași după ce luni dimineaţă a avut loc un accident de muncă. Vorbim despre faptul că, peste bărbatul din Vaslui a căzut o remorcă de cămin.

Camionul transporta îngrăşământ la o fermă şi s-a răsturnat peste el. Un echipaj SAJ au ajuns la faţa locului şi l-a transportat la un spital din Bârlad.

Un bărbat a ajuns de urgentă la spital după ce o remorcă a căzut pe el

Vorbim despre un incident de muncă ce s-a produs în localitatea Ivești din judeţul Vaslui. Incidentul a avut loc la 700 metri de o şosea. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani a suferit mai multe traumatisme după ce o remorcă încărcată cu îngrăşământ a căzut peste el. Camionul transporta materia menţionată anterior la o fermă din apropriere. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaj SAJ dar şi echipaje din cadrul ISU Vaslui.

Purtătorul de cuvânt din cadrul SAJ Vaslui a explicat modalitatea în care s-a produs accidentul. Peste bărbat, şoferul autolitarei, s-a răsturnat, în momentul descărcării, o remorcă încărcată cu îngrăşământ natural. La faţa locului a intervenit SAJ Bârlad şi a fost transportat la spital. Totuşi, medicii din Bârlad vor lua decizia dacă pacientul va fi transferat la Iași:

„Se pare că este un accident de muncă. Este vorba de un şofer de camion care descărca îngrăşământ natural la o fermă. S-a răsturnat remorca, la basculare, strivind şoferul. A fost trimisă o ambulanţă SAJ C2 din Bârlad, care l-a stabilizat şi îl va transporta la Spitalul din Bârlad. Ulterior, se va decide dacă se impune transferul la Iaşi cu elicopterul. Bărbatul a suferit un politraumatism prin strivire, un traumatism toracovertebral, fractură de femur stâng şi fractură la membrul superior drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

SMURD Iași a intervenit la mai multe incidente

SMURD Iași a intervenit la mai multe incidente în doar o zi. Vorbim despre cazul unui bărbat domiciliat în localitatea Vișeul de Sus din Maramureș care a ajuns la Iași în stare gravă după ce s-a autoincendiat. Acesta consumase băuturi alcoolice în momentul premergător incendierii. Tânărul se află în stare gravă având arsuri de cca. 50% din suprafața corporală. Medicii l-au preluat pe pacient și l-au internat la Terapie Intensivă din cadrul secției de Arși.

Un alt eveniment nefericit a avut loc în localitatea Botoșani unde, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași, doi copii au ingerat din greșeală supradoză de sirop de paracetamol. Copiii, un băiat în vârsta de 2 ani și sora acestuia în vârstă de 5 ani au fost transportați de un elicopter SMURD la Iași și ulterior au fost transportați de urgență cu un avion SMURD la București, la spitalul Grigore Alexandrescu.

Adauga un comentariu