National

Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut de către un polițist din Constanța

Publicat: 09 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut de către un polițist din Constanța
Un polițist din Constanța și-a bătut o cunoștință, iar acum victima este între viața și moarte

Un poliţist din Constantă s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală după ce a luat parte la un conflict foarte violent. Bărbatul în vârstă de 26 de ani s-a luat la ceartă cu o cunoştinţă în apropierea unui bar din zonă. Conflictul dintre cei doi a degenerat, poliţistul l-a lovit pe bărbat puternic în zona capului. Lovitura a fost atât de puternică încât medicii nu sunt convinşi dacă bărbatul va reuşi să suprevetuiasca. Acum acesta se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital.

Conflictul dintre cei doi bărbaţi a avut loc pe 4 iunie 2021, la amiază, în apropierea unui bar din Constantă. Conform oamenilor legii cei doi bărbaţi se cunoşteau. Anchetatorii sunt de părere că poliţistul l-ar fi lovit pe bărbatul de 55 de ani şi în momentul în care acesta se afla la pământ. Victima a intrat direct în cardi respirator, iar acum bărbatul se afla la terapie intensivă .

”Există suspiciunea că l-a urmărit, l-a lovit și în momentul în care era deja căzut la pământ. Necesită la acest moment 100 de zile de îngrijiri medicale, pronosticul este rezervat.”, a declarat Viorel Teliceanu, procuror de caz.

Un tânăr a fost bătut de un poliţist de la rutieră

În judeţul Olt a avut loc un caz şocant, unde un tânăr în vârstă de 19 ani a fost bătut crunt de către 3 bărbaţi, în care unul dintre aceştia este militar, iar al doilea un poliţist de la Rutieră. Totul s-a întâmplat în apropierea paştelui, chiar în noaptea de înviere. Conflictul dintre aceştia a fost unul spontan, iar dosarul a ajuns la Parchetul Militar.

Oamenii legii au primit un telefon în toiul nopţii în care au fost anunţaţi că un băiat în vârstă de 19 ani a fost bătut în localitatea Măruntei din judeţul Olt. Când au ajuns poliţiştii la faţa locului, aceştia l-au găsit pe băiat într-o baltă de sânge. S-a cerut tansportarea imediata la spital pentru tânărul de 19 ani pentru a primi îngrijiri medicale.

Doi minori au fot bătuţi de către oamenii legii

Un alt caz şocant s-a petrecut în Cluj-Napoca unde doi minori din satul Călățele au fost bătuţi de către oamenii legii în secţia de poliţie. Cei doi tineri în vârstă de 14 şi respectiv 17 ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, având multe facturi la nivelul fetei şi al claviculei.

„Eram la podul de la marginea satului, cel de la care o iei spre colonia noastră. Şi calul, de slab ce era, nu mai putea trage la căruţă. Noi îi tot urlam: „cea, cea”! Fiindcă doream, cu orice preţ, să ajungem odată acasă. La un moment dat, a apărut la o fereastră un sătean, care ne-a atras atenţia că-i trezim cu ţipetele noastre copilul – deşi era doar ora şase seara. Noi ne-am conformat, am tăcut, dar mergeam înainte cu aceeaşi greutate. Şi, la scurt timp, ne-am trezit în spatele nostru cu dl. Alex şi cu încă un om din sat. A început atunci o bătaie, de pe urma căreia Sava Muri s-a trezit, îndoar câteva clipe, cu ochiul umflat şi fără câţiva dinţi. Domnul Alex n-a înţeles ce se întâmplase şi a crezut că am făcut noi ceva rău şi a sărit ca să ne bată. Apoi, la scurt timp, au apărut două echipaje de poliţie şi astfel s-a oprit scandalul”, a transmis Rusalin, tânărul de 17 ani care a fost bătut

Adauga un comentariu