Local

Un biciclist care a lovit un minor este căutat de poliție după ce a plecat de la fața locului. Autoritățile solicită ajutorul cetățenilor – Video

Publicat: 25 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un biciclist care a lovit un minor este căutat de poliție după ce a plecat de la fața locului. Autoritățile solicită ajutorul cetățenilor - Video
Un bărbat este căutat de polițiști după ce a lovit un minor și a plecat de la fața locului

Autoritățile fac apel către cetățeni pentru a găsi un bărbat care a lovit cu bicicleta un minor și a plecat de la fața locului. Agenții de la poliția rutieră efectuează cercetări pentru identificarea și depistarea biciclistului care l-a accidentat pe minor. Incidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 18.07, în cartierul Alexandru.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii referitoare la identitatea bărbatului sunt rugați să apeleze la numărul poliției rutiere sau să trimită un mesaj în privat. Numărul la care aceștia pot apela este 0232302772.

Şicanare în trafic finalizată cu bătaie la Iaşi! Un tirist a bătut o famile întreagă

Şicanare în trafic finalizata cu bătaie la Iaşi. Un tirist în vârstă de 33 de ani din Neamţ şi-a ieşit din minţi ai a lovit o familie întreagă. Ieri bărbatul se afla în zona Moara de Foc când un un şofer ce conducea un autoturism Opel I a intrat în faţă. Şoferul TIR-ului a coborât din maşină şi l-a lovit pe şoferul ‘rival’ cu palma. Din autoturism a coborât şi fiica şi soția bărbatului, însă şi ele au avut parte de acelaşi tratament. Au fost pălmuite.

Şoferul agresat împreună cu familia lui a cerut ajutorul poliţiştilor, iar tiristul a fost oprit în trafic. Poliţiştii fac verificări în acest caz, iar dacă va fi găsit vinovat, şoferul TIR-ului va fi tras la răspundere. Un alt şofer a surprins imaginile în care tiristul îl loveşte pe şofer şi şi le-a postat pe grupul de Facebook Radar Iași.

Bizoni în trafic. Poliţiştii locali au sancţionat contravențional un autoturism parcat pe trotuar

În cursul zilei de 22 iulie 2020 polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei conducătorului autoturismului care a staţionat pe trotuar, conform O..U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, au precizat autorităţile.

Se pare că tot mai des ieșenii parchează neregulamentar fără a mai depune eforturi în găsirea unui loc de parcare. Bizonii ieșeni din trafic sunt pretutindeni.

Cui îi aparţine maşina

Autoturismul parcat neregulamentar pe trotuar este deţinută de Dan Zaharia, proprietarul firmei Extind.ro. Firma Extind.ro se ocupa de închirieri imobiliare de la Fab Lab. Conducătorul autovehiculului a parcat neregulamentar la o distanţă infimă de parcarea subterană de la Palas, doar să nu mai plătească contravaloarea unui bon de parcare.

Accident rutier pe Bulevardul Independenţei. Un biciclist a fost acroşat de un autotuturism

Miercuri, 22 iulie 2020, s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului BZI, un autoturism a acroşat un biciclist pe Bulevardul Independenţei.

Un biciclist a fost acroşat de un autoturism

Evenimentul rutier a avut loc la intersecţia Bulevardului Independenţei cu strada Sarărie. După cum se poate observa pe camerele de supraveghere autoturismul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a lovit în plin o persoană ce se afla pe bicicletă.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale ranitului şi un echipaj de poliţie care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului rutier.

Adauga un comentariu