Local

Un cioban a vrut să se spânzure în Penitenciarul Iaşi când a aflat ce pedeapsă a primit pentru că şi-a omorât fratele

Publicat: 01 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un cioban a vrut să se spânzure în Penitenciarul Iaşi după ce a aflat ce pedeapsă a primit pentru că şi-a omorât fratele. Dimineaţă grea în Penitenciarul Iaşi după ce un puscariat a încercat să se sinucidă.

Un cioban a vrut să se spânzure în Penitentiarul Iaşi când a aflat ce pedeapsă a primit pentru că şi-a omorât fratele

Conform informaţiilor deţinute de BZI.RO, se pare că ciobanul a încercat să îşi curme viaţa după ce a aflat că va trebui să stea 20 de ani în puşcărie pentru o oribilă crimă. Puşcăriaşul s-a folosit, în gestul său de o pereche de şireturi. Acesta s-a dus în baie unde a încercat să se spânzure. Totuşi, şireturile nu au susţinut greutatea corporală a lui Iulian Belceanu, în vârstă de 47 de ani şi s-au rupt. A fost găsit în baie de colegii de celulă. La faţa locului au intervenit medicii SMURD care l-au transportat de urgenţă la spital.

Iulian Belceanu şi-a ucis fratele în acest an

În acest an, Iulian Belceanu şi-a ucis fratele. Judecătorii l-au condamnat pe Iulian Belceanu la 20 de ani de închisoare după ce, în februarie 2020 şi-a ucis fratele cu o lovitură de cuţit. Conform relatărilor de la acea vreme, ciobanul l-a chemat pe fratele său la o băută. Pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict pornit din motive financiare, bărbatul a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat fratele în vârstă de 51 de ani. Evenimentul a avut loc pe data de 19 februarie 2020 în jurul orei 17.

Magistraţii l-au condamant pentru omor calificat şi i-au confiscat şi cuţitul cu care a comis crima.

Adauga un comentariu