Sport

Un club a intervenit în procesul de insolvență deschis de Dinamo! Câinii au de plătit peste 1 milion de euro

Publicat: 29 iun. 2021
Jucatori Dinamo
Lichidatorul judiciar al Politehnicii Timișoara S.A. a intervenit în procesul de insolvență deschis de Dinamo la Tribunalul București. Poli Timișoara vrea 1,1 milioane de euro de la Dinamo.

Lichidatorul judiciar al Politehnicii Timișoara S.A., fostul club al lui Marian Iancu, a intervenit astăzi în procesul de insolvență deschis de Dinamo la Tribunalul București și solicită 50% din banii primiți de alb-roșii pentru transferul fotbalistului Dorin Rotariu la FC Bruges, în 2017

Poli Timișoara vrea 1,1 milioane de euro de la Dinamo.

„Avem o creanță neîncasată de la Dinamo din transferul fotbalistului Dorin Rotariu la FC Bruges. Creanța ajunsese la 1,1 milioane de euro, ca urmare a calculului făcut raportat la acel acord de transfer care a existat la un moment dat. Nu mai puțin de 270.000 de euro. Și pe noi ne-a luat prin surprindere cererea de deschidere a procedurii de insolvență făcută de Dinamo, dar am intervenit la timp. Trebuia să facem și demersul acesta. În principiu, ne vom înscrie la masa credală”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor reprezentantul lichidatorului judiciar al Politehnicii Timișoara S.A.

În 2017, Dorin Rotariu a fost vândut de Dinamo în Belgia, în schimbul a 2,2 milioane de euro. Lichidatorul judiciar al societății Politehnicii Timișoara, club de la care mijlocașul ajunsese la Dinamo în 2013, a cerut 50% din suma de transfer, după cum stipula o clauză din contractul de vânzare al lui Rotariu la Dinamo.
Conform acesteia, Dinamo ar fi trebuit să le achite bănățenilor cota de 50% din indemnizația de transfer a lui Dorin Rotariu la FC Bruges, dar nu mai puțin de 270.000 de euro, plus TVA.

Adauga un comentariu