International

Un copil a fost găsit mort într-o pădure. A fost bătut și legat de un copac

Publicat: 31 aug. 2020
ALT=
Un copil a fost găsit mort într-o pădure. A fost bătut și legat de un copac

Un copil în vârstă de 14 ani, din Republica Moldova, a fost găsit mort într-o pădure.

Copilul, care a fost bătut cu bestialitate și legat de un copac, a fost găsit de polițiști într-o pădure din localitatea Chișcani, raionul Căușeni.

Un copil a fost găsit mort într-o pădure: Ucis de un tânăr cu care a fost la furat

Băiatul fusese implicat într-un furt, alături de un tânăr de 21 de ani.

În urmă cu două săptămâni, cei doi tineri au furat mai multe bunuri. La scurt timp, tânărul de 21 de ani a fost prins și eliberat sub supraveghere în cazul furtului.

Când polițiștii au început să-l caute și pe băiatul de 14 ani, au constatat că tânărul de 21 de ani dispăruse de acasă. Când oamenii legii l-au găsit, tânărul a mărturisit că l-a omorât pe minor.

Acesta le-a spus polițiștilor că a vrut să-i dea o lecție băiatului de 14 ani, pentru că l-a denunțat în cazul furtului.

Și-a ucis vecinul în bătaie!

Într-un alt caz, în județul Iași, un bărbat este acuzat că și-ar fi ucis vecinul în bătaie cu parul după ce i-a intrat în curte. Procurorii l-au trimis în judecată pe Dănuț Gabură, sub acuzația de omor.

Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Dănuț Gabură, sub acuzația de omor.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Crimă sângeroasă la Mogoșești

Dănuț Gabură (59 de ani) a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni, după un incident extrem de grav. Crima sângeroasă a avut loc pe 11 august, în comuna ieșeană Mogoșești. Victima a intrat în curtea agresorului, fără să aibă permisiunea. Enervat la culme de acest lucru, Dănuț Gabură a mers spre victima sa cu un par în mână. După un schimb de replici, victima l-ar fi lovit cu o piatră. Procurorii au afirmat că, ulterior, Gabură l-a bătut pe vecinul său cu un par până nu s-a mai ridicat de jos. Mai apoi, acesta a sunal la numărul unic de urgențe 112 și a povestit cele întâmplate.

Un echipaj medical a ajuns la fața locului și a început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns la manevrele de resuscitare, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. Polițiștii I-au ridicat pe agresor, iar, după audieri, l-au reținut pentru 24 de ore.

Dănuț Gabură, arestat preventiv după ce și-ar fi ucis în bătaie, cu parul, un vecin

După audieri și în urma reținerii, Dănuț Gabură a fost prezentat în fața judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune față de inculpatul Dănuț Gabură, cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge, ca neîntemeiată, solicitarea inculpatului de luare a unei măsuri preventive mai ușoare”, au precizat, la scurt timp de la crima sângeroasă, judecătorii ieșeni. Totuși, individul a contestat măsura arestării, dorind să fie lăsat în libertate.

Adauga un comentariu