Local

Exclusiv! Crimă sângeroasă aseară la Iaşi! De la ce a pornit conflictul – UPDATE

Publicat: 08 mai 2020
barbat cu un cutit
crima sangeroasa in Iasi

Crimă sângeroasă aseară la Iaşi. În localitatea Cotnari a avut loc un conflic soldat cu decesul unei persoane. Momente incredibile în Cotnari, unde pe fondul consumului de alcool s-a iscat un conflict.

UPDATE: Tribunalul Iași a admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele lui Ionuț Timofte, în vârstă de 18 ani, pentru omor.

Știre inițială

Crimă sângeroasă! Un tânăr în vârstă de 18 ani, criminal de profesie

Conflictul a început pe fondul consumului de alcool. Timofte Ionuţ, în vârstă de 18 ani consuma alcool cu victima, Flueraru Ioan, în vârstă de 48 de ani. Între cei doi s-a iscat un scandal, iar tânărul nu a mai stat de vorbă şi a luat un cuţit. În urmă a mai multor lovituri aplicate de către criminal, Flueraru Ioan a decedat. Potrivit legiştilor, criminalul l-a înjunghiat în inimă.

Crimă sângeroasă! Criminalul a fost reţinut de oamenii legii

Criminalul a fost reţinut de oamenii legii. Acesta îşi va petrece următoarele 24 de ore în spatele gratiilor. Totuşi, procurorii de caz vor înainta şi propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zil. Cel mai probabil, judecătorii vor accepta propunerea.

Copilul care şi-a omorât prietenul în vârstă de 12 ani, pedeapsă exemplară

Adolescentul din Orhei, care și-a ucis amicul minor pentru o consolă de jocuri „Xbox” a fost condamnat la 10 ani și 6 luni închisoare. Verdictul a fost dictat după ce Procuratura raionului Orhei i-a demonstrat vina pentru două capete de acuzare: tâlhărie și omor intenționat.

Tragedia a avut loc pe 18 ianuarie 2020, în subsolul unei clădiri nefinisate din orașul Orhei, unde inculpatul, în vârstă de 14 ani, și-a ademenit amicul de 12 ani, l-a înjunghiat mortal cu un cuțit, după care i-a sustras din rucsac o consolă „Xbox” și a plecat, abandonând cadavrul victimei.

În dimineața următoare, inculpatul i-a povestit unui prieten despre cele săvârșite, rugându-l să procure doi saci pentru a ascunde cadavrul, după care a mers cu bunica la biserică. La scurt timp însă a fost reținut de procurori, iar ulterior arestat preventiv, până în prezent fiind în custodia statului. Potrivit experților, minorul a înjunghiat victima de cel puțin 15 ori. Acesta a fost audiat de poliţişti. El şi-a recunoscut vina, mentioneaza tv8.md.

Comentarii
  • In judetul iasi!Iar cuvantul cu „totusi” nu se foloseste in acest context, procedura de urmat fiind obligatorie pentru procuror la infractiunea de omor.Mai puneti mana pe carte!Ati inceput sa preluati si mortaciunile din R.Moldova???????????

Adauga un comentariu