International

Un copil de 5 ani a fost salvat în ultimul moment după ce a fost atacat și târât într-o piscină de un piton. Tatăl: „Era lung cât o mașină”

Publicat: 26 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un copil de 5 ani a fost salvat în ultimul moment după ce a fost atacat și târât într-o piscină de un piton. Tatăl Era lung cât o mașină
Un copil de 5 ani a fost salvat în ultimul moment după ce a fost atacat și târât într-o piscină de un piton

Un băiat de doar cinci ani din Australia a fost mușcat și târât într-o piscină de un piton de aproximativ trei ori mai mare decât el.
Copilul a fost salvat în ultimul moment.

Un copil de 5 ani a fost salvat în ultimul moment după ce a fost atacat și târât într-o piscină de un piton

Se pare că băiatul se juca lângă o piscină atunci când un piton de trei metri lungime l-a atacat din vegetaţia din apropiere.
Tatăl său a declarat că șarpele era lung cât o mașină mică „Cred că pitonul aştepta o victimă, o pasăre sau ceva de genul ăsta, şi a fost copilul”, a explicat tatăl băiatului.

Bunicul băiatului, în vârstă de 76 de ani, a sărit imediat în piscină și l-a scos pe copil din apă, cu şarpele încă încolăcit.

„Am văzut o umbră mare neagră ieșind din tufiș și înainte de a ajunge la fund, era complet înfășurat în jurul piciorului lui. După ce am curăţat sângele şi i-am spus că nu va muri pentru că nu era un şarpe veninos, s-a simţit destul de bine”, a mai spus tatăl băiatului.

Tatăl micuțului a reuşit în cele din urmă să desprindă pitonul de piciorul băiatului şi a încercat să calmeze situaţia.

Care este starea copilului

În urma incidentului băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate și este monitorizat pentru a preveni o eventuală infecţie a rănii.

Tatăl copilului a mai precizat că şerpii sunt o realitate a vieţii cotidiene din Byron Bay, un oraş turistic popular din Australia.

 

Tags:
Adauga un comentariu