National

Un copil din Botoșani a fost găsit mort după ce mama acestuia nu dorea să îl ducă la spital

Publicat: 18 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un copil din Botoșani a fost găsit mort după ce mama acestuia nu dorea să îl ducă la spital
Un copil a fost găsit mort într-o localitate din Botoșani

Tragedie într-o localitate din Botoșani unde un copil în vârstă de 7 ani a murit după ce mama acestuia se temea să îl ducă la spital. Micuțul era răcit, iar femeia a anunțat prea târziu Salvarea.

Vecinii povestesc faptul că femeii îi era frică să îl ducă pe copil la spital din pricina faptului că acesta s-ar infecta cu COVID-19.

Un copil din Botoșani a fost găsit mort după ce mama acestuia nu dorea să îl ducă la spital

Conform datelor existente, copilul în vârsta de 7 ani dintr-o localitate din Botoșani a fost găsit mort de echipajul de Salvare care s-a prezentat la fața locului. Femeia, mama acestuia a sunat prea târziu la numărul unic de urgență 112. Tragedia a avut loc în localitatea Hudești din județul Botoșani. Incă nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la moartea aceastuia.

Totuși, vecinii familiei au spus că băiatul era ușor răcit şi că mama acestuia nu l-a dus la spital de frica faptului că ar putea să se infecteze cu COVID-19. Femeia i-a administrat un tratament acasă, fără prescripție medicală.

Trupul copilului a fost dus la IML Botoșani unde medicii legiști vor efectua necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor morții. În funcție de rezultatul autopsiei, oamenii legii vor lua măsurile legale.

Tragedii in lanț în România unde mai multi copii au murit în ultima perioadă

In ultimii ani, in România, s-au mai produs asemenea tragedii in care mai multi copii au murit. Vorbim despre cazuri extrem de sensibile, cazuri in care, poate, și membrii familiei au partea lor de vină. De exemplu, detalii șocante din spatele morții Sofiei, fetița de 2 ani din Iași care a a fost găsită de mamă inconștientă în cadă, au ieșit la iveală. Mătușile Sofiei cred că Mădălina, mama copilei, a fost cea care a ucis-o, deoarece o cunoșteau ca fiind o femeie violentă. Acestea au precizat că Mădălina nu și-a dorit niciodată acest copil:

Mădălina și fratele meu, Daniel, erau despărțiți și au căzut de comun acord ca Sofia să rămână la mamă. Fratele meu o vizita mai rar, pentru că o perioadă a fost plecat în străinătate și s-a întors în urmă cu o săptămână. Imediat ce a ajuns în țară a și căutat-o, dar a încercat să vorbească cu Mădălina și cât a fost plecat, dar ea nu răspundea la telefon. Noi știm că ea acum are un alt iubit și locuiesc împreună, iar el mai are doi copii și poate el nu o lăsa să îi răspundă. Nu avem de unde să știm.

Noi nu am știut nimic despre caz, am aflat de la nana fetei, când deja aceasta era în stare gravă. Detalii despre caz puteți găsi aici.

Adauga un comentariu