National

Un copil din Constanța a dispărut fără urmă! Familia lui Alexandru îl caută neîncetat

Publicat: 25 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un copil din Constanța a dispărut fără urmă Familia lui Alexandru îl caută neîncetat
Un copil de 12 ani din Constanta a fost dat disparut

Un copil din Constanța a dispărut fără urmă, iar familia acestuia îl caută neîncetat. Hriscu Alexandru Fabian Rafael este un copil de 12 ani care a fost dat dispărut. Acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Oricine poate oferi orice fel de informație cu privire la băiețel este rugat să sune la numărul unic de urgență sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Un copil din Constanța a dispărut fără urmă

Alexandru, în varstă de 12 ani, a dispărut de acasă și nu s-a mai întors. Din acel moment familia acestuia nu își mai găsește liniștea. Aceștia îl caută neîncetat alaturi de autorități. La momentul dispariției, minorul purta pantaloni sport bleumarin, o geacă neagră cu mâneci de culoare gri, un fes negru şi încălţăminte maro.

Orice persoană care deține informații despre băiat este rugată să sune la Secţia 5 de Poliţie, din Constanţa.

Sebi, băiatul dispărut din Arad, este de negasit

O situație similară a avut loc la Arad. Sebastian, un băiat de 7 ani, a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16:30, la o stână de lângă satul Vânători.

Mama acestuia a intrat în panică în momentul în care a văzut că micuțul nu mai ajunge acasă. Părinții acestuia sunt sfâșiați de durere după dispariția acestuia. Aceștia sunt convinși că micuțul nu a murit și spun că mai degrabă a fost răpit de cineva.

„Un om mai în vârstă a luat 6 copii la un saivan, la lucru. Mai încărcau un balot, munceau, dar îi răsplătea cu bani. Unul dintre copii s-ar fi dus să mănânce fructe de pădure şi a dispărut. Bătrânul s-a întors cu restul de copii acasă.

Un om bătrân, n-o fi observat. Peste 50 de persoane participa la căutări. Vine şi elicopter cu termoviziune de la Frontieră, dar este ceaţă mare.

Nu se ştie vestimentaţia copilului. Poate să apară hipotermia, că e foarte frig”,  declara primarul Tiberiu Haasz, atunci când Sebastian a dispărut.

Un tulcean și-a dat dispărut copilul

Un bărbat din Tulcea și-a dat copilul dispărut vineri, în jurul orei 17.15, iar în urma sesizării toate patrulele de ordine publică aflate în teren au început căutarea minorului.

”Pentru gestionarea evenimentului s-a constituit o echipă de cercetare, care s-a deplasat la locul dispariţiei, unde s-au efectuat verificări. În urma activităţilor de căutare, la scurt timp de la sesizare, minorul a fost identificat în apropierea locuinţei sale, din cartierul Vest, jucându-se împreună cu colegi de-ai săi.

Din verificări a rezultat că minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu. Acesta a fost predat în siguranţă familiei”, a precizat IPJ.

Adauga un comentariu