National

Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit spânzurat în propria cameră! Era un elev model

Publicat: 16 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit spânzurat în propria cameră Era un elev model
un baiat s-a spânzurat. acesta avea doar 13 ani

Tragedie fărăr margini într-o familie din Timişoara. Un copil în vârstă de doar 13 ani s-a sinucis. Acesta a fost găsit spânzurat în propria cameră iar cel care l-a descoperit este chiat tatăl său.

Nu se cunosc motivele pentru care copilul a recurs la acest gest. În urma acestuia nu a fost găsit niciun bilet de adio în care să îşi justifice gestul.

Tatăl băiatului a fost cel care și-a descoperit copilul spânzurat

Descoperirea macabră a fost făcută de tatăl copilului. Acesta s-a întors acasă pe neaşteptate și și-a descoperit fiul spânzurat în propria cameră. Aflat în stare de şoc, bărbatul a reuşit să sune la numărul unic de urgenţă 112. Medicii au sosit în cel mai scurt timp la locuinţa indicată prin apelul telefonic. În pofida numeroaselor manevre de resuscitare, inima băiatului nu a mai vrut să bată.

Băiatul nu a lăsat niciun bilet de adio în urma lui, iar cunoscuţii nu cunosc vreun motiv pentru care acesta a recurs la acest gest. Totuşi, părinţii erau divorţaţi iar tânărul se afla sub îngrijirea tatălui. Conform declaraţiilor făcute de profesori, băiatul avea un comportament exemplar la şcoală unde învaţa foarte bine. Nu a dat niciodată vreun semn că ar putea recurge la acest gest. Trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti, iar poliţiştii au deschis o anchetă în incearcarea de a afla ce l-a determinat pe copil să îşi ia viaţa.

E şocant şi pentru noi, probabil că şi pentru colegii lui şi pentru profesorii care predau, de la clasă. Şi noi nu putem găsi o explicaţie în momentul acesta. a menţionat Loredana Palfalvi, director adjunct al unităţii şcolare la care băiatul învaţa.

Elevul luase o notă de 10 înainte de a-și pune capăt zilelor

El a fost un elev bun. A dat dovadă, din spusele colegilor mei profesori, de gândire matură. Chiar doamna profesoară de informatică îşi amintea că a răspuns şi a primit şi o notă de zece.

Sinucidere macabră la Iași

În altă ordine de idei, pe data de 7 decembrie 2020, în municipiul Iași a avut loc o tragedie. Un tânăr şi-a pus capăt zielele, de această dată, într-o manieră mult mai macabră, aceasta și-a înfipt un cuțit în inimă, a bătut cu pumnii în ușa fostei iubite să ceară ajutor.

Un tânăr de 19 ani s-a sinucis în cartierul ieșean Bularga. La 19 ani, Coco, așa cum era cunoscut de prieteni, a decis să-și încheie socotelile cu viața înfigându-și un cuțit în inimă. Vineri seara, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe tragedia. Un echipaj medical a ajuns la fața locului și l-a găsit pe tânăr în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, însă totul a fost în zadar. Tănărul a murit. Reporterii BZI au aflat că tânărul a consumat în ziua respectivă alcool, alături de prieteni. La un moment dat și-a văzut fosta iubită alături de doi băieți. Atunci ar fi înnebunit de furie și s-ar fi luat la ceartă cu cei doi. Câteva persoane au precizat că ar fi existat și o altercație fizică, însă nu este clar dacă așa s-a întâmplat.

Adauga un comentariu