National

Un cunoscut lider politic sare în apărarea părintelui Calistrat

Publicat: 18 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Un cunoscut lider politic sare în apărarea părintelui Calistrat
Paul Stanciu

Vice-președintele P.R.M. Timiș, Paul Stanciu susține că după ce a vizionat imaginile și video-clipurile apărute pe rețelele de socializare, părintele a fost de fapt provocat tocmai pentru a-l denigra, și a-l pune într-o lumină proastă.

De asemenea Paul Stanciu a mai precizat :

„Noi ar trebui să ne respectăm preoții, profesorii, polițiștii și toți oamenii care se află în slujba cetățeanului”, a mai declarat Paul Stanciu

Cine este Părintele Calistrat Chifan

Părintele Calistrat este, poate, cel mai cunoscut preot din România. Locuieşte în Iaşi, iar numele său complet este Calistrat Chifan şi are peste jumătate de milion de urmăritori pe Facebook.

De câteva zile se aruncă cu apă fiartă, lături, vorbe de clacă, toate prostioare specifice unor neduşi la biserică, unor duşmani evidenţi ai bisericii, unor purtători de „chin şi jale” , aruncă într-o faţă bisericească proeminentă a zilei, într-un PREOT deştept, extrem de deştept şi tocmai pentru acest motiv este şi atacat cu atâta înverşunare, în Preotul Calistrat… Motivul? Faptul că i s-a pus piedică, că femeile l-au înjurat și totul a fost regizat în așa fel încât să facă rău mânăstirii din care face parte.

În tot acest scandal este foarte important să nu dezbinăm Biserica Ortodoxă Română, singura instituție care mai stă în calea mântuirii neamului. De altfel, în presă a apărut doar un singur fir epic al poveștii.

Televiziunile care le sunt părtaşe în nelegiuire se întrec în a-l arăta pe Părintele Calistrat drept un „Popă nedemn”, un om fără suflet, unul care a „lovit o enoriaşă”, o „bună şi smerită enoriaşă”!

Cele două femei care l-au acuzat, nu și-au dus la bun sfârșit acuzațiile, mai mult , s-au purtat și au vorbit foarte urât cu cadrul medical, au refuzat alte controale medicale și nici nu au prezentat suficiente probe pentru a-l acuza pe Părinte. Preotul susţine că cele două femei l-ar fi agresat pe el, una chiar l-a împins şi a căzut pe trotuar. De asemenea, spune că de fapt cele două femei au mai venit şi au produs violenţă în biserică.

Dar pâna la urmă e treaba mea, a noastră, să judecăm ispitele părintelui Calistrat, care a făcut bine altora într-un an, cât n-am facut eu, noi, într-o viață?

Cine suntem noi să judecăm? Cine suntem noi să aruncăm cu pietre într-un preot? Cel care este fară de păcat, să arunce primul piatra! a precizat Stanciu

 

Comentarii
Adauga un comentariu