Actualitate

Un deputat ieşean susţine că noul Guvern PNL nu are nici un plan. „S-a dorit doar căderea Guvernului Dancila”

Publicat: 23 oct. 2019

Deputatul PSD Bogdan Cojocaru susține că guvernarea PNL va arăta exact ca negocierile din aceste zile între partidele care au votat moțiunea, adică bazată pe “neîncredere între aliați, șantaj și târguieli interminabile“.
Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că opoziția a avut ca obiectiv dărâmarea “cu orice preț“ a guvernului Dăncilă, dar fără un plan concret pentru ceea ce va urma după acest moment.

“Au trecut moțiunea, și-au îndeplinit pofta, dar nici PNL, nici celelalte partide nu știu ce să facă mai departe. Au crezut că e suficient să aibă 238 de voturi la moțiune, iar de a doua zi autostrăzile se vor face singure și va curge lapte și miere în toate domeniile“, a declarat deputatul PSD Bogdan Cojocaru.
El a precizat că tot ce se întâmplă zilele acestea la negocierile dintre partide prefigurează incoerența viitorului guvern PNL, dacă acesta va trece în Parlament.

“USR dimineață zice una, la prânz vrea altceva, iar seara se mai gândește. Cei de la PMP zilele trecute erau trup și suflet alături de PNL, azi schimbă tonul și spun că vor funcții în guvern. UDMR vine cu propria agendă, iar ALDE pune condiții care se bat cap în cap cu ale celorlalți aliați. Cam așa va arăta și guvernarea PNL, bazată pe neîncredere între aliați, șantaj și târguieli interminabile“, adaugă deputatul Bogdan Cojocaru. Deputatul PSD consideră că liberalii s-au trezit cu guvernarea în brațe, iar românii vor constata rapid că vorbele frumoase lansate zilele astea de liderii PNL nu sunt decât “baloane de săpun“. “Va fi o guvernare de tip balamuc, exact ca majoritatea pe care PNL încearcă să o închege“, a adăugat Cojocaru.loading...

Comentarii
  • M a uit la parvenitul asta tipic pt un absolvent de Stefan Gheorghiu .Ce are asta in plus si ce mare experienta sau expertiza are fata de un om obisnuit ? a carat mai frumos sau elegant ,,gentuta” a pupat cu finete si delicatete un curulet de sef ? ori cum asta tot un taran parvenit si obosit ramine, si cu alde asta PSD nu are de cistigat nimic.A fost pe la tineret si sport ce a facut pt Iasi ,NIK , ca deputat O, dar mai ales cite semnaturi a adunat el pt candidatura lui Dacila , zero .DE fapt ZERO este si el , scoteti-l din politica si moare de foame taranoiul !

  • Toate partidele si(aproape; ce se mai aude de Plesoianu?) toti parlamentarii au tradat Romania, poate ca niciodata in istorie. Dar, aceasta fiind situatia, PSD era singurul partid ce mai statea pe picioare si care mai putea pune piciorul in prag si de aceea TREBUIA distrus, cu ajutorul cozilor de topor din interior. Da, opozitia nu are nimic stabilit ca perspectiva, program, tactica. Tot ce a vrut a fost scoatetrea PSD de la guvernare. PNL:”avem o guvernare, ce facem cu ea???”

Adauga un comentariu