Sport

Un fost jucător al Barcelonei îi dă un sfat prețios lui Gerrard: „Ianis Hagi trebuie să aibă rolul lui Lionel Messi”

Publicat: 10 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un fost jucător al Barcelonei îi dă un sfat prețios lui Gerrard Ianis Hagi trebuie să aibă rolul lui Lionel Messi

Ronald de Boer a fost și el fascinat de jocul arătat de Ianis Hagi la debutul ca titular pentru Rangers. Fostul jucător al scoțienilor l-a sfătuit pe Gerrard să îi ofere mijlocașului român rolul pe care Lionel Messi îl are la Barcelona, fosta echipă a olandezului.

„După cum ați văzut, Ianis are calitate pentru a juca la Ajax. Hagi este o achiziție incredibilă pentru Rangers. Are multă creativitate în rolul lui Lionel Messi, din partea dreaptă a terenului. El trebuie jucat pe acest post. O calitate extraordinară este faptul că lovește bine mingea cu ambele picioare. Finalizarea din meciul de miercuri a fost extraordinară!”, a spus cel care a jucat la Rangers în perioada 2000 – 2004.

De asemenea, „Regele” Gheorghe Hagi a dezvăluit ce sfat i-a dat lui Ianis:

„Cum i-am zis eu lui: tot ce ți se întâmplă în momentul de față este pentru a te face mai bun. Acesta a fost sfatul meu când am vorbit cu el. Tot ce ți se întâmplă, că bine, că e negativ, e o situație care te face mai bun, să capeți experiență. A fi mai bun înseamnă experiență. El zi de zi învață, lucru care mie îmi place la el e că el e deschis să învețe, nu e un copil care pare că le știe pe toate, nu, e deschis să învețe, îi place să se antreneze, iubește fotbalul, sunt valori importante pentru el și eu cred că, în timp, o să găsim răspunsuri mult mai concrete, mai clare, mai limpezi”, a spus Gheorghe Hagi.

Adauga un comentariu