Actualitate

Un fost politician a facut o combinatie cu Primaria Iasi pentru prieteni! Patru terenuri de sport au fost inchiriate pana la sfarsitul verii

Publicat: 25 iul. 2018
1

@ Patru terenuri de tenis au fost inchiriate de un fost politician @ A incheiat intelegerea dupa ce a castigat licitatia organizata de primarie @ "Suntem destui care jucam tenis. Mergeam pe tot felul de terenuri din Iasi. Pacat de cele de la strand, pentru ca nu le folosea nimeni", spune Cristian Catalin @ Vrea sa construiasca un bloc de locuinte cu opt etaje pe amplasamentul fostului Abator

In cursul zilei de ieri, municipalitatea ieseana a organizat o licitatie pentru inchirierea a patru terenuri de tenis situate in incinta Strandului Municipal. La procedurile trecute nu s-au inscris ofertanti, pana la ultimul anunt. Procedura a fost castigata de catre societatea Innovative IT SRL, administrata de catre Catalin Cristian, fost consilier local PDL, aparent retras din politica. Acesta a precizat ca cele patru terenuri vor fi folosite de mai multi iubitori ai tenisului.

Citeste si: Puhoi de proiecte imobiliare in Iasi de milioane de euro! Patronul mai multor restaurante din Copou face cartier de blocuri. S-a lipit si seful de la Finante

"Suntem destui care jucam tenis. Mergeam pe tot felul de terenuri din Iasi. Pacat de cele de la strand, pentru ca nu le folosea nimeni. Daca exista bunavointa din partea primariei, vrem sa gasim o solutie si pe timpul iernii. Va fi deschis si publicului, pentru ca suntem obligati. Insa, sunt destui doritori care ar veni sa joace aici", a spus Catalin Cristian, care a ofertat o chirie de 4.255 lei pe luna, fata de 3.866 lei cat era pretul de pornire. Fiecare teren are o suprafata de 644,36 metri patrati.

Citeste si: Proiecte de peste 20 milioane euro la varful judetului. Investitii in cultura si infrastructura

Investeste la Abator

Pe langa petrecerea timpului liber pe terenurile de tenis, Catalin Cristian a demarat si un proiect imobiliar care se afla la stadiu de Plan Urbanistic Zonal (PUZ). Acesta vrea sa construiasca pe strada Aurel Vlaicu, nr.78, pe amplasamentul fostului Abator.

Primul imobil va avea un regim de D+P+4E+Eth, unde va functiona o clinica medicala in sistem ambulatoriu de zi. Al doilea imobil va avea un regim de D+P+8E+Eth si va avea functiunea de locuinte colective.

Proiectul va fi edificat pe o suprafata de 5.995 metri patrati. Fostul politician a trecut proiectul pe alta firma, Ecoedil Management SRL. Cristian Catalin a declarat ca investitia va fi sustinuta prin credite bancare.

In 2017, societatea de constructii a inregistrat o cifra de afaceri de 4,1 milioane lei, profit de 471.222 lei, datorii de aproape 4 milioane lei, cu un numar de 27 angajati. Acesta a dezvoltat si alte afaceri, pornite din 2001.

Are calitatea de actionar alaturi de Radu Cristian Bichir in societatea Innovative IT SRL, firma specializata pe realizarea de software la comanda. Din aceasta activitate a rezultat anul trecut un profit de 1,1 milioane lei, cu un numar de 14 angajati. Cifra de afaceri a fost de 2,1 milioane lei, in timp ce datoriile de doar 74,715 lei.

Comentarii
Adauga un comentariu