Actualitate

Un hoț din Argeș dat în urmărire generală a fost prins de oamenii legii după ce a intrat LIVE, la o petrecere VIDEO

Publicat: 17 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un hoț din Argeș dat în urmărire generală a fost prins de oamenii legii după ce a intrat LIVE la o petrecere VIDEO
Un hoț din Argeș dat în urmărire generală a fost prins de oamenii legii după ce a intrat LIVE, la o petrecere VIDEO

Zi neagră pentru un hoț care era dat în urmărire naţională de către oamenii legii. Acesta a fost prins de poliţiştii care l-au urmărit LIVE pe Facebook în timp ce era la o petrecere ilegală.

Poliţiştii împreună cu luptătorii SAS au intrat peste petrecăreţi în casă şi l-au reţinut pe tânărul căutat pentru mai multe infracţiuni de furt.

Un hoț urmărit general a fost prins de poliţişti

Conform datelor făcute publice de oamenii legii, un bărbat domiciliat în Teleroman care era dat în urmărire generală în urma unei condamnări definitive a fost prins în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie 2021. Acesta se afla la o petrecere în Argeș.

Luptătorii de la Serviciul de Acţiuni Speciale Argeș (SAS) împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Bascov au intrat peste mai multe persoane. Vizată de acţiunea mascaţilor era o persoană în vârstă de 24 de ani care era urmărit naţional în baza unui mandat de executare a unei pedepse de 1 an de închisoare cu executare. Sentinţa a fost dată de magistraţii de la Judecătoria Arad.

„Cel în cauză este condamnat la pedeapsă închisorii de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de furt”, precizează IPJ Argeş.

Mascaţii nu au plecat cu mâna goală

Conform aceluiaşi comunicat emis de oamenii legii, mascaţii nu au plecat cu mâna goală de la petrecere. Vorbim despre faptul că, pe lângă tânărul arestat de aceştia, poliţiştii au mai împărţit mai multe sancţiuni contravenţionale tinerilor care organizase o petrecere în pofida restricţiilor aflate în vigoare la această dată.

„Totodată, având în vedere că în locaţia de pe raza comunei Merişani, în care a fost depistat, se aflau mai multe persoane, care organizaseră o petrecere privată, poliţiştii au aplicat şi 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19”, mai precizează IPJ Argeş.

Adauga un comentariu