Local

Un ieșean a fost condamnat de judecători, după un scandal cu focuri de armă! Scenele desprinse din filme au avut loc într-un club de pe litoralul Mării Negre! Totul s-a petrecut în clubul Crazy Beach, din Mamaia

Publicat: 20 iul. 2020
Un ieșean a fost condamnat după un scandal cu focuri de armă, scenele având loc într-un club de pe litoral
Un ieșean a fost condamnat după un scandal cu focuri de armă

Un ieșean a fost condamnat de magistrați, după un scandal cu focuri de armă! Scenele desprinse din filme au avut loc într-un club de pe litoralul Mării Negre, mai exact în Crazy Beach, din stațiunea Mamaia!
Astfel, recent, judecătorii din cadrul Curții de Apel Constanța au respins apelul formulat de Claudiu Dăngeanu împotriva sentinței emise de Judecătoria Constanța. Decizia este definitivă. Inițial, Claudiu Dăngeanu a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Claudiu Dăngeanu, acuzat că a tras cu pistolul în clubul Crazy Beach, din Mamaia!

În cursul anului trecut, bărbatul de 35 de ani născut în Iași a fost trimis în judecată de procurori, sub acuzațiile amintite.

„Pe 7 iulie 2019, în intervalul orar 5:30 – 6:00, în timp ce se afla în incinta clubului Crazy Beach, din stațiunea Mamaia, inculpatul Claudiu Dăngeanu a intrat într-un conflict cu martorul M.B.P., ocazie cu care a făcut uz de armă de foc letală, executând două focuri, fără a poseda armamentul și muniția în mod legal, acțiuni prin care a tulburat grav ordinea și liniștea publică, cauzând un puternic sentiment de frică și insecuritate în rândul clienților clubului”, au afirmat anchetatorii.

Pe 7 iulie 2019, la ora 5:59, Poliția Stațiunii Mamaia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în incinta clubului Crazy Beach a avut loc o altercație în care s-a folosit o armă de foc. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Mai mult, polițiștii au descoperit în club un tub de cartuș cu glonț metalic, marca Geco, de calibrul 7,65 Browning (7,65 x 17mm), utilizat de armele de foc scurte, cu țeavă ghintuită și cu sistem de percuție centrală. De asemenea, în aceeași zonă, oamenii legii au găsit în nisip un al doilea cartuș neutilizat, specific armelor letale. Glonțul a fost descoperit de o femeie care făcea curățenie pe plaja Crazy.

Ieșeanul, identificat în urma scandalului din club de către martori

Anchetatorii au mai afirmat că ieșeanul Claudiu Dăngeanu a fost identificat de martorii din clubul Crazy Beach. Potrivit oamenilor legii, conflictul a fost unul spontan, Claudiu Dăngeanu fiind implicat în dispută cu un martor. Cei doi s-au lovit reciproc cu pumnii, iar, la un moment dat, ieșeanul ar fi tras două focuri de armă în aer. De altfel, conflictul a fost surprins și de camerele de luat vederi existente în clubul Crazy Beach. În momentul în care au fost executate focurile de armă, cele 200 de persoane prezente în clubul Crazy Beach s-au dispersat imediat.

Pe de altă parte, la audieri, Claudiu Dăngeanu nu a recunoscut că ar fi comis faptele de care a fost acuzat. Însă, pentru a ajunge la ieșean, anchetatorii au fost nevoiți să îl caute peste hotare. Potrivit magistraților, deși știa că este cercetat, el ar fi plecat în Marea Britanie, de unde a și fost extrădat.

De asemenea, după ce a fost condamnat la prima instanță, bărbatul acuzat că a participat la un scandal cu focuri de armă a contestat decizia, sperând că va fi achitat. Totuși, bazându-se pe probele descoperite la fața locului și pe declarațiile agenților de pază din clubul Crazy Beach, din Mamaia, judecătorii au respins apelul formulat de ieșeanul de 35 de ani. La final, Claudiu Dăngeanu a fost condamnat definitiv de judecători în urma scandalului cu focuri de armă care a avut loc în clubul de pe litoral.

Adauga un comentariu