Local

Un ieșean amenință că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc din strada Anastasie Panu (EXCLUSIV) – FOTO / UPDATE/ VIDEO

Publicat: 12 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un ieșean amenință că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc din strada Anastasie Panu EXCLUSIV - FOTO  UPDATE VIDEO
Un ieșean amenință că se aruncă de la etajul 8

Un ieşean amenință că se aruncă de la etajul 8. O persoană domiciliată la etajul 8 din blocul cu sediul BRD din Bulevardul Anastasie Panu, din municipiul Iași, menționează că se sinucide. Din primele informații deținute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iași, persoana amenință cu act suicidal prin aruncare de la etaj.

Un ieșean amenință că se aruncă de la etajul 8

Un ieşean amenință că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc din strada Anastasie Panu. Echipajul prezent la faţa locului poartă în aceste momente discuţii pentru a afla motivele ce l-au condus pe bărbat să recurgă la asemenea gest necugetat. Autorităţile au încercat să intre în locuinţa bărbatului. Potrivit martorilor, acesta era dezbrăcat.

UPDATE: Bărbatul locuiește singur, după ce i-a murit nevasta în urmă cu 2 – 3 ani. Martorii afirmă că a mai avut tentative de suicid, însă acum „făcea plaja in balcon”, potrivit declarației bărbatului.

Vecinii precizează că bărbatul, în urmă cu aproximativ jumătate de oră, a fost în piaţa agroalimentară. Acesta s-a dezbrăcat şi s-a aşezat pe balcon cu un picior afară. Crezând că vrea să se sinucidă, locatarii au sunat la numărul unic de urgență 112 sesizând o tentativă de suicid. Bărbatul când a văzut că s-au deplasat la fața locului, s-a îmbrăcat și s-a încuiat în casă.

Vecinii au mai adăugat că bărbatul nu este comunicativ, nevorbind cu niciun locatar. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de Poliție. Oamenii legii stau la ușa bărbatului, acesta nevrând să deschidă.

Momentan nu se cunosc motivele ce au determinat persoana la un astfel de gest. La faţa locului este un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Sinucidere macabră la Iași

Sinucidere macabra la Iași. O femeie s-a aruncat în gol de la etaj! A murit pe loc la impactul cu solul. La sfârsitul lunii aprilie, un apel la numărul unic de urgență 112 a anunțat că o femeie a căzut de la înălțime în cartierul Alexandru cel Bun.

Vineri, 24 aprilie 2020, ora 16.29, a fost apelat numărul unic de urgență 112, unde s-a sesizat că o persoană de sex feminim din zona Str. Zimbru s-a aruncat de la etaj. La fața locului au fost direcționați lucrători de poliție, ambulanță și pompierii, potrivit purătorului de cuvânt.

„Femeie, 59 ani. Căzută de la etaj 6, s-a sinucis pe Bulevardul Alexandru cel Bun. Leziuni incompatibile cu viața.”, a declarat Diana Cimpoeșu, șefă UPU SMURD Iași.

Val de sinucideri la Iași

Momente teribile pentru un bărbat din municipiul Iaşi. Cunoscut a fi un consumator obişnuit de alcool, acesta a decis să-şi curme viaţa la începutul lunii martie a anului 2020. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a decis să se arunce de la etajul 7 al imobilului în care locuia. C.L. avea internări repetate la Spitalul de Psihiatrie pentru că era depresiv. În urma impactului acesta a fost găsit în stop cardiorespirator, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, suferind un traumatism cranio cerebral, traumatism toraco-abdominal, un traumatism de bazin.

În pofida eforturilor medicilor, s-a declarat decesul. În cauză s-a întocmit dosar penal, fiind anunţată poliţia şi medicină legală. În momentul sinuciderii bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

”CL în vârstă de 52 de ani era consumator cronic de etanol. A avut internări repetate la Spitalul de Psihiatrie pentru sindrom depresiv. A fost găsit în stop cardiorespirator având diverse traumatisme. Nu a raspusn la manevrele de resuscitare. În cauză, la ora 22.30 s-a declarat decesul. A fost anunţată poliţia şi medicină legală.” au spus autorităţile.

Adauga un comentariu