Local

Un ieșean nu și-a putut înfrâna fanteziile sexuale și a vrut să și le satisfacă. Tânăra nu se aștepta să fie pusă în astfel de ipostaze. Totul s-a petrecut în scara blocului! (EXCLUSIV)

Publicat: 18 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un ieșean nu și-a putut înfrâna fanteziile sexuale și a vrut să și le satisfacă. Tânăra nu se aștepta să fie pusă în astfel de ipostaze. Totul s-a petrecut în scara blocului EXCLUSIV
Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în fața judecătorilor, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri

Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că nu și-a putut înfrâna fanteziile sexuale deviante. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus recent trimiterea în judecată a lui Petru Dobrea, sub acuzațiile de agresiune sexuală, tentativă de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri. Oamenii legii spun că ieșeanul aborda pe stradă diverse domnișoare și le agresa sexual.

După ce a fost acuzat că nu și-a putut înfrâna fanteziile sexuale, un ieșean va fi nevoit să dea explicații în instanță. Așadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus recent trimiterea în judecată a lui Petru Dobrea, sub acuzațiile de agresiune sexuală, tentativă de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri.

Oamenii legii spun că ieșeanul aborda pe stradă diverse domnișoare și le agresa sexual. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul Petru Dobrea, acuzat că nu și-a putut înfrâna fanteziile sexuale

Anchetatorii ieșeni spun că Petru Dobrea a intrat în vizorul lor în cursul lunii martie.

„În seara zilei de 11 martie 2022, în jurul orei 23:40, inculpatul P.D. a urmărit şi acostat o minoră de 16 ani, în timp ce aceasta se afla la ușa de acces în scara blocului situat pe șoseaua Nicolina, din municipiul Iaşi, ocazie cu care, având organul genital scos din pantaloni, inculpatul i-a pus o mână pe gură pentru a nu țipa, după care i-a introdus mână pe sub sarafanul cu care era îmbrăcată și a atins-o pe fese. Ca urmare a acțiunii sale, victima l-a lovit cu pumnii în zona capului, lovituri care l-au determinat pe inculpat să înceteze. Totodată, în seara zilei de 17 martie 2022, în jurul orei 22:40, inculpatul a urmărit-o pe persoana vătămată A.D. în timp ce aceasta se deplasa către adresa de domiciliu, a intrat după ea în scara blocului situat pe șoseaua Nicolina, a atins-o cu mâna în zona feselor, iar, când persoana vătămată a ripostat, împingându-l, inculpatul i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona nasului”, a declarant ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ce au mai spus anchetatorii ieșeni despre agresor

Anchetatorii au mai susținut că, pe 26 martie 2022, la ora 8:41, în timp ce se afla în zona Centrului Cartierului Nicolina, ieșeanul a urmărit-o pe persoana vătămată I.L.C., s-a apropiat de ea şi, fără a-i spune ceva și fără a o atinge, și-a dat pantalonii jos și i-a arătat organul genital, după care a urmărit-o până ce aceasta a intrat în blocul de domiciliu.

„Tot pe 26 martie 2022, în jurul orei 8:55, în timp ce se afla în fața scării unui bloc situat în zona Nicolina, a observat-o pe persoana vătămată O.M.O., a urmărit-o și a intrat în scara blocului înaintea ei, iar, când aceasta a ajuns la etajul I, în fața ușii locuinței sale, inculpatul s-a apropiat și i-a propus să întrețină relații sexuale. Deoarece persoana vătămată a început să lovească în ușă cu piciorul și să strige după ajutor, agresorul a renunţat şi s-a îndepărtat. Pe 20 aprilie 2022 s-a dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore. Totodată, s-a admis propunerea  de arestare preventivă pentru 30 de zile. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a încheiat Dragoș Bordianu.

Acum, ieșeanul acuzat că nu și-a putut înfrâna fanteziile sexuale a fost trimis în judecată.

Adauga un comentariu