Local

Agresiune sexuală, în Iaşi! Lovitură primită de un individ: şi-ar putea petrece Crăciunul după gratii! Judecătorii au luat decizia în această seară! (Exclusiv)

Publicat: 07 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Agresiune sexuală în Iaşi Lovitură primită de un individ şi-ar putea petrece Crăciunul după gratii Judecătorii au luat decizia în această seară Exclusiv
O sală de judecată

Un individ a ajuns după gratii luni seară, sub acuzaţia de agresiune sexuală! Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Ioan Cătălin Lupu. Decizia primei instanţe de judecată nu este definitivă, aceasta putând fi contestată

Agresiune sexuală, petrecută în Iaşi! Un individ a primit o lovitură: şi-ar putea petrece Crăciunul şi chiar Revelionul după gratii! Luni, 7 decembrie 2020, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au decis să-l bage după gratii pe Ioan Cătălin Lupu.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Ioan Cătălin Lupu. În consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului Ioan Cătălin Lupu, în prezent reţinut în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Ioan Cătălin Lupu”, au precizat judecătorii ieşeni.

Ioan Cătălin Lupu, încătuşat pentru agresiune sexuală chiar de Sfântul Nicolae!

Ioan Cătălin Lupu a intrat recent în atenţia oamenilor legii. Poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi de victimă cu privire la producerea infracţiunii de agresiune sexuală. Anchetatorii au demarat cercetările şi, astfel, au ajuns la Ioan Cătălin Lupu. Individul a fost săltat şi dus la audieri. Pe baza dovezilor adunate, oamenii legii au decis reţinerea individului, pentru 24 de ore. Acest lucru s-a întâmplat duminică, 6 decembrie 2020, chiar de Sfântul Nicolae!

„Cadou” de la anchetatori de Sfântul Nicolae: o pereche de cătuşe!

După ce a fost reţinut pentru 24 de ore, Ioan Cătălin Lupu a fost dus în faţa instanţei. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare fomulată de procurori pe numele individului. Totuşi, decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată de Ioan Cătălin Lupu în următoarele 48 de ore.
În acelaşi timp, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au anunţat că vor continua cercetările, pentru a stabili cu exactitate întreaga situaţie de fapt.

Tot mai multe agresiuni sexuale în Iaşi!

De altfel, în ultimii ani, cazurile de agresiune sexuală par să se fi înmulţit. Oamenii legii au audiat, cercetat, reţinut şi trimis în judecată zeci de ieşeni suspectaţi de comiterea unor astfel de infracţiuni.
De exemplu, în urmă cu câteva luni, judecătorii ieşeni au dispus arestarea preventivă a lui Petronel P., zis «Bițu». Acesta este cercetat tot pentru agresiune sexuală. Minorul din comuna Ciurea a intrat în vizorul anchetatorilor după mai multe plângeri formulate de către părinții celor patru minore. Trei dintre cele patru fete au vârsta de aproximativ zece ani, în vreme ce una este mai mică. Anchetatorii le-au declarat reporterilor cotidianului „BZI” că părinții celor patru fete (I.P., E.G.P., E.N. și Ș.C.) s-au plâns că minorele ar fi fost agresate sexual. Mai exact, părinții le-au povestit anchetatorilor că fetițele s-au plâns că ar fi asistat în repetate rânduri la adevărate scene de exhibiționism, la care ar fi fost supuse de către minor.

Scene rupte, parcă, din filmele porno

Oamenii legii au afirmat că, de fapt, scenele groaznice la care ar fi fost supuse cele patru fetițe ar fi avut loc în vara anului trecut.
Astfel, I.P. ar fi fost agresată sexual de patru ori, la fel ca E.N., în timp ce Ș.C. ar fi fost supusă în trei rânduri la astfel de scene. De asemenea, E.G.P. ar fi asistat la o singură scenă de acest gen.

Adauga un comentariu