Eveniment-Social

Un important universitar a dialogat despre educație, lectură, învățământul online, dar și despre rolul familiei tradiționale, în lumina reflectoarelor Platoului BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 03 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prof. univ. dr. Cristina Gavriluță în Studioul BZI LIVE

Miercuri, 3 iunie 2020, la ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programată o ediție specială! Invitat a fost prof. univ. dr. Cristina Gavriluță, Departamentul de Sociologie și Asistență Socială a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iași. Alături de domnia sa s-a dialogat plecând de la aspecte precum: educaţia, lectură sau învăţământul on-line. Un punct important al abordărilor din această emisiune a fost și evenimentul pe care l-a coordonat, intitulat frumos „Cărţile care ne-au făcut oameni”.

Aici, despre volumul conferinţei la care au fost 55 de lucrări participante (printre cei care au conferenţiat în plen pot fi enumeraţi: preşedintele Academiei Romane, prof. univ. dr. Ioan Aurel Pop, fostul rector al Universității București – prof. univ. dr. Mircea Dumitru – n. r.) au fost alte elemente reliefate pe parcursul acestei ediții. De asemenea, despre rolul familiei tradiţionale, studiul pe care l-a coordonat și care a analizat cum au trecut studenții din România prin pandemia de COVID-19, negativul cotidianului, reprezentări sociale și practici corporale au fost alte repere ale producției media ce o are ca invitată eleganta prof. univ. dr. Cristina Gavriluță. Cu un parcurs educaţional consistent, riguros și valoros, autor a numeroase lucrări extrem de utile pentru fiecare dintre noi, implicat în evenimente științifice și conferințe cu înaltă rezonanta intelectuală, prof. univ. dr. Cristina Gavriluță este una dintre figurile marcante, avizate și implicate pe plan local, național și internațional.

Adauga un comentariu