Local

Un individ din Iași care s-a masturbat în văzul lumii, trimis la temniță! Obsedatul sexual a adunat mai multe dosare penale! Bărbatul își expunea organele genitale în public! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 06 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un individ din Iași care s-a masturbat în văzul lumii trimis la temniță Obsedatul sexual a adunat mai multe dosare penale Bărbatul își expunea organele genitale în public GALERIE FOTO Exclusiv
Judecătorii ieșeni l-au trimis la pușcărie pe un obsedat sexual acuzat că își expunea organele genitale și se mângâia în public

Un obsedat sexual a fost trimis la pușcărie de către judecători. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Gheorghe Tudose la o pedeapsă rezultantă de 3 ani și 4 luni de închisoare, cu executare în regim de detenție. În plus, bărbatul din județul Iași a fost obligat să urmeze un tratament medical pentru afecțiunile psihice de care suferă. Individul a strâns mai multe dosare similare, în care a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, după ce se expunea și se mângâia în public

Un bărbat din județul Iași, acuzat că s-a masturbat în văzul lumii, a fost trimis la temniță! Obsedatul sexual a adunat mai multe dosare penale! În general, anchetatorii au susținut că individul își expunea organele genitale și se mângâia în public.
Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Gheorghe Tudose la pedeapsa rezultantă de 3 ani și 4 luni de pușcărie, cu executare, pentru ultraj contra bunelor moravuri. Judecătorii au luat în calcul și sentințe anterioare, dar și faptul că individul se afla în stare de recidivă post-condamnatorie. În plus, instanța l-a obligat pe bărbat să urmeze un tratament medical, după ce acesta a fost diagnosticat cu tulburare organică de personalitate de tip emoțional-instabil, sindrom de dependență etanolică și exhibiționism.

Ieșeanul Gheorghe Tudose, acuzat de ultraj contra bunelor moravuri

Acest proces al ieșeanului Gheorghe Tudose a început pe 2 iunie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis din nou în judecată, pentru ultraj contra bunelor moravuri. Individul fusese reținut pentru 24 de ore, între 3 și 4 martie 2020. Potrivit anchetatorilor, la finele lunii februarie 2020, individul și-a expus organele genitale și, mai apoi, s-a masturbat în Gară, în fața unei tinere de 18 ani. Astfel, tânăra a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a trezit lângă ea cu un obsedat sexual care se masturba. Fata a mers speriată la polițiști și le-a povestit prin ce a trecut. Agenții l-au identificat pe bărbat și l-au săltat.

„Polițiștii de la Transporturi au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. El a fost reținut pentru 24 de ore. Agenții din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au identificat un bărbat de 62 de ani, din comuna Miroslava, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În timp ce s-ar fi aflat în stația Căi Ferate Iași, el ar fi comis acte de exhibiționism. El a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, au spus la acea dată reprezentanții Poliției ieșene.

Fapte similare comise de ieșean în trecut

Oamenii legii au mai afirmat că, în trecut, Gheorghe Tudose a săvârșit fapte similare. Potrivit acestora, în urmă cu aproape șapte ani, individul a băgat spaima în toți locuitorii din Uricani. Tudose era pe atunci paznicul terenului de fotbal din Uricani, cel care trebuia să vegheze copiii și adolescenții care se jucau pe teren. Conform procurorilor, individul obișnuia să se dezbrăce în fața unor persoane, pe care le obliga, astfel, să îi privească organele genitale. Anchetatorii au spus că, de altfel, individul a mai fost trimis în judecată în diferite dosare, pentru fapte similare.

Adauga un comentariu