Local

Un obsedat sexual a scăpat de pușcărie după ce s-a masturbat în Gară! Scenele incredibile, petrecute în fața unei tinere de 18 ani! FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 30 iul. 2020
Judecătorii l-au condamnat cu suspendare pe Gheorghe Tudose, acuzat că s-a masturbat în Gară, în fața unei tinere de 18 ani
Un individ din Iași a scăpat de pușcărie după ce a fost acuzat că s-a masturbat în fața unei tinere

Un obsedat sexual a scăpat de pușcărie după ce s-a masturbat în Gară! Scenele incredibile s-au petrecut în fața unei tinere în vârstă de 18 ani! Gheorghe Tudose este un cunoscut al oamenilor legii, fiind pedepsit în trecut pentru infracțiuni de natură sexuală

Un obsedat sexual a scăpat de pușcărie după ce s-a masturbat în Gară! Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus ieri condamnarea lui Gheorghe Tudose, dar pedeapsa aplicată acestuia este cu suspendarea executării.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Gheorghe Tudose la pedeapsa rezultantă de 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea a 2 infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri”, au menționat ieri judecătorii ieșeni.

De asemenea, magistrații l-au obligat pe individ și la efectuarea unei munci neremunerate în folosul comunității, timp de 60 de zile, în cadrul Primăriei comunei Miroslava sau al Direcției de Asistență Socială Iași. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă. Decizia poate fi contestată atât de către inculpat, cât și de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Gheorghe Tudose, reținut de polițiști după ce s-ar fi masturbat în Gară

Procesul lui Gheorghe Tudose a început pe 16 aprilie 2020. Asta, după ce individul fusese reținut pentru 24 de ore, între 3 și 4 martie 2020.
Conform anchetatorilor, la finele lunii februarie a acestui an, individul și-a expus organele genitale și, mai apoi, s-a masturbat în Gară, în fața unei tinere de 18 ani. Astfel, tânăra de 18 ani a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a trezit lângă ea cu un obsedat sexual care se masturba. Fata a mers speriată la polițiști și le-a povestit prin ce a trecut. La scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe bărbat, care are în „CV” fapte similare.

„Polițiștii de la Transporturi au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Astfel, pe 3 martie, agenții din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au identificat un bărbat de 61 de ani, din comuna Miroslava, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Pe 27 februarie, în timp ce s-ar fi aflat în Stația Căi Ferate Iași, acesta ar fi săvârșit acte de exhibiționism. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, au precizat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Obsedat sexual, cunoscut ca un „cal breaz” de oamenii legii

Anchetatorii au mai afirmat că, în trecut, Gheorghe Tudose a comis fapte similare. Conform acestora, în urmă cu aproximativ 7 ani, individul a băgat spaima în toți locuitorii din Uricani. Gheorghe Tudose era pe atunci paznicul terenului de fotbal din Uricani, cel care trebuia să vegheze copiii și adolescenții care se jucau pe teren. Potrivit oamenilor legii, individul obișnuia de pe atunci să se dezbrăce în fața unor persoane, pe care le obliga, astfel, să îi privească organele genitale.

De altfel, spun oamenii legii, individul a mai fost trimis în judecată în diferite dosare, pentru fapte similare. De altfel, la mijlocul lunii octombrie 2013, Judecătoria Iași avea să îl condamne, tot cu suspendare, pentru astfel de infracțiuni. Acum, urmează a se vedea dacă această ultimă sentință, în cazul individului acuzat că s-a masturbat în Gară, în fața unei tinere de 18 ani, va fi sau nu contestată.

Comentarii
Adauga un comentariu