National

Un jandarm din Maramureş a murit într-un teribil accident rutier – FOTO

Publicat: 09 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un jandarm din Maramureş a murit într-un teribil accident rutier - FOTO
plt. adj. șef Gălătuș Mircea, este jandarmul care a murit într-un accident rutier din Cluj

Este doliu la Jandarmeria din Maramureş după ce un jandarm a murit într-un teribil accident rutier. Evenimentul rutier a avut loc în zona Bunești din judeţul amintit mai sus. Evenimentul este mai tragic cu cât acesta a murit fix înainte să iasă la pensie.

Accidentul a avut loc pe drumul dintre Gherla și Dolj din judeţul Cluj. Acesta a murit după ce a fost implicat în accident. Jandarmul se afla în timpul liber.

Mircea Gălătuș, jandarmul mort în accident, trebuia să iasă la pensie

Potrivit datelor publicate de jurnaliştii Antena 3, jandarmul se afla în timpul liber, iar accidentul s-a produs cu puţin timp înainte ca acesta să iasă la pensie. Mircea Gălătuș conducea un autoturism moment în care a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un cap de pod. Pompierii au emis un comunicat în acest sens spunând că la eveniment au intervenit două autospeciale şi un echipaj SMURD. De altfel, oficialii au spus că în autoturism existau scurgeri de hidrocarburi ceea ce a îngreunat intervenţia specialiştilor

„Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate în cursul nopții trecute pentru a descarcera o persoană dintr-un autoturism ieșit în afara pății carosabile, pe raza localității Bunești.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 22.30, iar la fața locului a fost găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, intrat în coliziune cu un podeț peste canalul de colectare a apelor pluviale de pe marginea părții carosabile. Înăuntrul autoturismului se afla un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

De asemenea, în jurul autoturismului erau scurgeri de hidrocarburi, ceea ce au îngreunat acțiunea salvatorilor în apropierea vehiculului instabil și aflat pe o suprafață foarte alunecoasă”, se arată într-o informare a pompierilor.

Colegii jandarmului mort în Cluj, mesaj de condoleanţe

Colegii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj s-au arătat îndureraţi de veste primită. Aceştia au publicat, pe reţelele de socializare un mesaj de condoleanţe:

„Suntem profund îndurerați de pierderea camaradului nostru, plt. adj. șef Gălătuș Mircea, care a plecat la ceruri ieri, 08 martie 2021.

În semn de prețuire pentru camaradul nostru, personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș este alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui ce a fost un bun coleg, prieten, soț și tată, rugându-l totodată pe Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace.

Condoleanțe familiei îndoliate!”, au scris într-o postare pe Facebook reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş.

De altfel, astăzi, 9 martie 2021, la centrala nucleară Cernavodă a avut loc un eveniment tragic. Un jandarm care păzea obiectivul a fost găsit împușcat în cap. Jandarmul este in viață dar are nevoie de îngrijiri medicale.

Acum câteva sătămâni, un alt polițist a decedat după ce a fost implicat într-un accident rutier în București. Polițistul conducea un motor atunci când a fost implicat în accidentul rutier.

Adauga un comentariu