Cancan ultimă oră

Dorian Popa, în lacrimi după moartea polițistului motociclist! Cei doi erau prieteni apropiați: ”Ești cu mine aici”

Publicat: 26 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dorian Popa în lacrimi după moartea polițistului motociclist Cei doi erau prieteni apropiați Ești cu mine aici
Accident rutier mortal în Capitală. Un agent de poliție, în vârstă de 30 de ani, de la Brigada Rutieră a murit într-o modalitate tragică. Bărbatul a murit, în urma unui eveniment rutier. Evenimentul nefericit a avut loc seara trecută, 25 februarie 2021, în fața Palatului Parlamentului din București

Accident rutier mortal în Capitală. Un agent de poliție, în vârstă de 30 de ani, de la Brigada Rutieră a murit într-o modalitate tragică. Bărbatul a murit, în urma unui eveniment rutier. Evenimentul nefericit a avut loc seara trecută, 25 februarie 2021, în fața Palatului Parlamentului din București. Din primele informații deținute de presa locală, un autovehicul care circula pe bulevardul Libertății dinspre bulevardul Unirii a intrat în coliziune cu victima. În urma coliziunii, polițistul a murit pe loc, echipajul medical confirmând decesul.

Conform unor surse wowbiz.ro, Ionuț Negrilă făcea parte din Brigada Rutieră de aproximativ un deceniu.

Vestea tragică a trecerii în neființă a polițistului a venit ca un șoc pentru cei care l-au cunoscut. Printre cei care au vărsat lacrimi de tristețe se află și Dorian Popa. Cunoscutul artist a postat pe conturile de socializare un mesaj emoționant, fiind vizibil afectat de moartea polițistului.

Accident rutier mortal în fața Palatului Parlamentului

Cântărețul și actorul Dorian Popa precizează faptul că amicul său l-a ajutat și l-a învățat să devină un șofer mult mai responsabil.

„Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentru un prieten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc Negrilă, ești cu mine aici”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa, drama neștiută a vieții lui!

Chiar dacă fanii controversatului Dorian Popa îl văd mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele aceluei bune dispoziții se ascunde o dramă. Încă din copilărie, Dorian Popa s-a confruntat cu probleme familiale. Concret, pe vremea când era doar un copil, părinții lui au divorțat, iar acest lucru l-a afectat enorm de mult. Din spusele sale, tatăl său a fost cel care a vrut să-l îndepărteze de mama sa.

„El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, a declarat Dorian Popa, în urmă cu ceva timp.

Accident rutier mortal în fața Palatului Parlamentului

Motociclistul, aruncat pe şosea, a fost rănit grav, deşi purta echipament de protecţie. El a fost resuscitat minute în şir de echipajul medical. În ciuda eforturilor depuse, tânărul nu a putut fi salvat.

„În jurul orei 18.56 Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Libertății. Conducatorul unui autovehicul care circula pe bd.Libertății dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist. În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, informează Poliția Capitalei.

 

Adauga un comentariu