Sport

Un jucător de la FC Hermannstadt, infectat cu coronavirus a doua oară în mai puțin de o lună

Publicat: 15 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un jucător de la FC Hermannstadt infectat cu coronavirus a doua oară în mai puțin de o lună
anunţat că un jucător s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19

Echipa FC Hermannstadt a anunţat că un jucător infectat cu coronavirus în urmă cu o lună a fost testat pozitiv la COVID-19 pentru a doua oară.

„Suntem negativi la testarea COVID-19, cu excepţia (din păcate!) fotbalistului depistat pozitiv cu ceva vreme în urmă. Acesta se simte în continuare foarte bine, este asimptomatic şi a primit acordul specialiştilor DSP să înceapă un program de antrenamente individual, până când rezultatul testării va fi unul negativ şi apoi se va alătura echipei”, spun reprezentanții FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt a precizat că testele efectuate la staff-ul şi fotbaliştii echipei a doua au avut rezultate negative.

Pe 2 octombrie, FC Hermannstadt anunţa că un jucător din lotul său a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Antrenorul Rapidului, Adrian Iencsi și un jucător sunt infectați cu noul coronavirus

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Iencsi, dar și jucătorul Rareș Ilie au fost depistați cu coronavirus. Întreg lotul de jucători și staff-ul tehnic au intrat în izolare.

„Încă doi membri ai clubului Rapid au fost testați pozitiv la infecția cu virusul SARS-COV-2. Antrenorul principal Adrian Iencsi și mijlocașul Rares Ilie au acuzat ușoare simptome specifice după meciul de la Turnu Severin. Ei au fost retestați, la solicitarea clubului, și au fost confirmați pozitiv in cursul zilei de astazi. Menționăm că la testul efectuat joi, înaintea meciului de la Turnu Severin, ambii au avut rezultate negative”, au spus marți, 13 octombrie, reprezentanții clubului giuleștean.

Două cazuri de Covid-19 la naționala U21 a României

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunţat luni, 12 octombrie, două cazuri de Covid-19 la naționala U21. Este vorba despre un jucător şi un membru al staff-ului care au fost depistaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 la naţionala de tineret, care va evolua cu Malta, în preliminariile CE din 2021.

„Au sosit rezultatele testelor efectuate duminică dimineaţă. Din păcate, un jucător şi un membru al staff-ului au fost găsiţi pozitivi cu virusul Sars-CoV-2. Aceasta a fost a V-a testare din această acţiune a lotului U21 şi este testarea UEFA necesară partidei cu Malta. Cei doi au fost izolaţi şi nu vor mai face parte din delegaţie pentru meciul programat marţi seară, la Giurgiu, de la ora 20.00. De asemenea, DSP va deschide o anchetă epidemiologică”, precizează reprezentanții FRF.

Surse din Federație susțin că jucătorul infectat este fundașul central Alexandru Pașcanu (22 de ani), în timp ce antrenorul secund Răzvan Rotaru este membrul din staff infectat cu COVID-19.

COVID-19 la echipa națională înaintea partidei cu Islanda!

În urma testelor pentru COVID-19 efectuate luni, 5 octombrie, în cadrul lotului echipei naţionale de fotbal a României a fost depistat un caz pozitiv în „staful auxiliar“, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Toţi jucătorii convocaţi pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria au rezultate negative la testele efectuate luni.

„În urma testării COVID-19 efectuate ieri în cantonamentul tricolorilor de la Mogoşoaia, toţi jucătorii au rezultate negative. Un membru al staff-ului auxiliar, cu rezultat negativ joia trecută, 1 octombrie, şi rezultate negative la testările anterioare, a primit rezultat pozitiv la testul de ieri. Este asimptomatic, a intrat imediat în izolare şi a ieşit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului”, au anunțat reprezentanții FRF.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Adauga un comentariu