Local

Un luptător SAS Iaşi participă la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor

Publicat: 20 iul. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Un luptător SAS Iaşi participă la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor
Poliţistul ieşean s-a pregătit mai mult de jumătate de an pentru a fi în cea mai bună formă la acest concurs sportiv, ce reprezintă Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor

Un luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi va participa la competiţia World Police and Fiefighters Games, la categoria sportivă arte maţiale – karate, ce are loc, în această perioadă în Olanda, la Rotterdam.

Poliţistul ieşean s-a pregătit mai mult de jumătate de an pentru a fi în cea mai bună formă la acest concurs sportiv, ce reprezintă Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor.

Luptătorul S.A.S. Iaşi spune că pregătirea fizică, dobândită în urma antrenamentelor şi participării la competiţii sportive îl ajută să-şi îndeplinească cu mai multă uşurinţă misiunile poliţieneşti.

„Ținem să menţionăm că poliţistul este campion naţional la proba de kumite pe echipe şi este vicecampion naţional la kumite individual. De asemenea, anul trecut, colegul nostru a obţinut medalia de bronz la Campionatul European, la arte marţiale – karate, categoria de vârstă 22-33 ani.

În anul 2021, colegul nostru s-a clasat printre primii 10 cei mai buni sportivi ai Iaşului.

Colegii săi, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi îi urează mult succes la această competiţie sportivă!”, au transmis autoritățile ieșene.

Comentarii
  • Daca e anonim,inclusiv poza pe care nu o aratati….de ce a-ti mai scris porcaria asta de articol?????Ce sa intelegem?
    Ca x politist no name ,no face,a facut ….ce?
    Doamne fereste!!!

Adauga un comentariu