National

Un martor oferă detalii năucitoare în cazul fetiței omorâte de poliţist! Care a fost reacția tatălui când a văzut tragedia

Publicat: 17 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un martor oferă detalii năucitoare în cazul fetiței omorâte de poliţist Care a fost reacția tatălui când a văzut tragedia
Un martor a povestit reacția tatălui fetiței ucise pe trecerea de pietoni din București. Sursă foto: captură Antena 3

Jurnaliştii au reuşit să vorbească cu unul dintre martorii de la accidentul rutier în care un poliţist a omorât o fetiță care traversă pe trecerea de pietoni. Bărbatul a povestit faptul că reacția tatălui a fost una dramatică, acesta începând să urle.

Vă aducem aminte faptul că pe data de 13 ianuarie 2022, un accident rutier grav s-a produs în București unde un poliţist a suprins şi acroșat mortal o fetiţă care traversă pe trecerea de pietoni.

Ce spune, martorul în accidentul în care o poliţistă a fost omorâtă de poliţist despre tatăl acesteia

Conform datelor existente, un martor a vorbit cu jurnaliştii despre accidentul în care un poliţist a omorât o fetiţă care traversă pe trecerea de pietoni. Acesta spune că tatăl fetiței a început să urle şi imaginile sunt greu de descris. De altfel, martorul a precizat că a plâns pentru prima oară după 20 de ani. De altfel, acesta a precizat că tatăl fetei nu a încercat să facă revoluție, și că reacțiile lui au fost normale într-un context atât de dificil:

„Eu am ajuns post accident, nu știu minute aproximative să zic. Era și tatăl fetiței acolo. Fetița era, i se acorda primul ajutor în SMURD. Relatări accident nu am, post accident, doar ce l-am susținut pe tată și ce am fost martor la prelevare de probe. Imagini greu de descris, inclusiv urletele tatălui. Nu am mai plâns de 20 de ani, am reușit să plâng atunci. Greu, greu și pentru noi, vecinii, noi suntem doar vecini. Greșeli banale de șofer. Era supărat, era revoltat, am încercat să îl liniștesc. Am încercat să îi spun că soluția este să se roage să îi scape fetița, nu să își facă dreptate. Nu a vrut să facă revoluție, dar impulsul clar că era de supărare, de frustrare și reacțiile nu se știe niciodată atunci cum le abordezi. Am încercat doar să îl liniștesc și să fim alături de ei.”, a declarat martorul la Realitatea Plus.

Ce spune Lucian Bode despre accidentul rutier din București

Ministrul de Interne a avut loc o conferință de presă în care a avut mai multe precizări legate de accidentul rutier din București. Lucian Bode a explicat că au fost alocate resursele necesare pentru finalizarea anchetei şi că poliţistul, dacă se află în misiune, este scutit din punct de vedere contravențional, dar nicidecum din punct de vedere penal:

Imediat după producerea acestei tragedii am solicitat transparenta în documentarea acestui caz. În acest sens am alocat resurse suficiente şi am sprijinit ancheta. În paralel poliţia Capitalei a dispus o anchetă paralelă.

Cel care conduce are obligaţia să circule cu prudenţă şi este scutit doar de partea contravenţională, nu şi de răspunderea penală. Am făcut precizarea ca să nu mai fie discuţii că acesta s-ar fi aflat într-o misiune de urgenţă. Este foarte important să vă spunem ce măsuri am luat după aceste zile. (…) a specificat Lucian Bode.

În altă ordine de idei, mama fetiței care a supraviețuit tragediei le-a spus jurnaliștilor faptul că polițistul, care avea doar permis eliberat de autoritățile din Marea Britanie, nu avea semnalele sonore și vizuale pornite.

 

 

Adauga un comentariu