National

Mărturiile cumplite ale mamei fetiței care a supraviețuit impactului cu mașina de poliție: L-au văzut cum a accelerat și mai tare! Nici semnal sonor, nici luminos

Publicat: 14 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mărturiile cumplite ale mamei fetiței care a supraviețuit impactului cu mașina de poliție L-au văzut cum a accelerat și mai tare Nici semnal sonor nici luminos
Mărturiile cumplite ale mamei fetiței care a supraviețuit impactului cu mașina de poliție

Noi detalii ies la iveală în accidentul rutier de la București în care un poliţist a lovit două fetițe, una dintre ele murind. Conform mărturiile făcute de mama fetei care a supraviețuit, poliţistul ar fi accelerat și mai tare iar acesta nu avea semnalul luminos sau cel sonor.

La locul în care a murit fetița s-a format un altar din flori şi lumânări, familia şi necunoscuţii ţinând să-i aducă un omagiu acesteia. Polițiștii susțin că omul legii avea semnalul luminos pornit, iar martorii la tragedie contrazic comunicatul oficial transmis.

Mama fetei care a supraviețuit impactului cu maşina de poliție susţine că poliţistul a accelerat și nu avea semnalul luminos, sau semnalul sonor pornit.

Într-o intervenţie la un post de televiziune, mama fetei care a supravieţuit a făcut mărturii cutremurătoare despre momentul în care s-a produs accidentul rutier din București. Conform declaraţiilor făcute de aceasta, fetițele acroșate de mașina de poliție au văzut cum poliţistul a accelerat. De altfel, omul legii nu avea nici semnalul sonor sau semnalul luminos pornit.

”Ca orice mamă am întrebat-o în primul rând cum se simte și apoi cum s-a întâmplat. Și mi-a explicat copilul: ”Mami, ne-am asigurat de nu știu câte ori, stânga-dreapta. Nu venea nicio mașină. Am coborât pe trecerea de pietoni. Raisa se ținea de mine”.

Se țineau una de cealaltă, de fapt. Am ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat a văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni. Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa.

Mi-a spus: ”Mami, nici semnal sonor, nici luminos”.

Locul în care a murit fetița acroșată de poliţist s-a transformat într-un altar de flori şi lumânări

La locul tragediei s-au strâns zeci de lumânări, flori și jucării. Oameni necunoscuți, dar și familia, au depus mai multe astfel de lucruri. Mesajele apărute sunt sfâșiitoare.

„Te iubim, nu te vom uita niciodată”, „Să te odihneşti în pace, suflet drag!”, „Ne va fi mare dor de tine”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de oameni

Martorii la accidentul rutier au transmis mai multe informații care s-ar putea fi de ajutor în anchetă.

„Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă”, a declarat tânărul care a fost martor la accident.

Între timp poliția a anunțat demararea unei anchete pentru a vedea ce s-a întâmplat şi cum s-a produs tragedia care a îndoliat o familie întreagă:

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigadă Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Adauga un comentariu