Actualitate

Un membru al organizaţiei „Moldova vrea Autostradă” a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Adrian Covăsnianu a fost consilier onorific în vechiul Guvern

Publicat: 31 dec. 2020

Vicepreședintele Asociației „Moldova Vrea Autostradă”, Adrian Covăsnianu, se va alătura noii echipe guvernamentale de la București în calitate de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, condus de Cătălin Drulă.

Asociația „Moldova vrea Autostradă” anunță că vicepreședintele organizației, Adrian Covăsnianu, va prelua funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor. Covăsnianu este un membru activ al asociației, desfășurând numeroase activități de susținere a dezvoltării infrastructurii rutiere mari în regiunea de Nord-Est a țării.

„Este o funcție care mă onorează și mă responsabilizează în același timp. Voi fi deschis la dialog și fac apel la societatea civilă, ieșeană și nu numai, să mă susțină și să continue demersurile de impulsionare a construirii proiectelor de infrastructură din Moldova. Voi promova proiectele de infrastructură rutieră și feroviară ale regiunii moldave în strânsă corelație cu politica europeană de transport și MasterPlanul General al Transporturilor”, a precizat Adrian Covăsnianu.

Comentarii
Adauga un comentariu