Local

Un microbuz plin de călători, care se deplasa pe ruta Iaşi – Vaslui, a luat foc în mers. Pompierii intervin – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 27 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un microbuz plin de călători care se deplasa pe ruta Iaşi - Vaslui a luat foc în mers. Pompierii intervin - EXCLUSIV FOTO VIDEO UPDATE
Incendiu în județul Iași. Un microbuz plin de călători a ars in totalitate

În urmă cu puţin timp s-a produs un incident în trafic. Un microbuz de transport persoane a luat foc în mers pe ruta Iași – Vaslui, în dreptul localității Poieni, comună Schitu Duca, județul Iași.

La faţa locului se deplasează de urgenţă un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi. Din primele informații deţinute de reporterii BZI se pare că nu sunt, din fericire, victime! Pasagerii au fost evacuați la timp.

„Un incendiu la un microbuz, în localitatea Poieni, comună Schitu Duca, judeţul Iaşi. Intervine Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi 5 subofiţeri.
7 persoane s-au autoevacuat. Nu sunt victime”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

Incendiul se manifestă generalizat la microbuz. Circulația este oprită pe ambele sensuri de mers. Activitatea este în dinamică în aceste momente.

UPDATE: „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi a fost anunţat prin apel unic de urgenţă 112, la ora 10.31, despre producerea unui incendiu la un microbuz de transport persoane pe drumul naţional DN 24 în localitatea Poieni, comună Schitu Duca, judeţul Iaşi. Au fost direcţionate de urgenţă forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului 2 Iaşi. La ajungerea forţelor de intervenţie la locul evenimentului, 7 persoane erau autoevacuate. Nu au existat victime. Incendiul se manifestă generalizat, iar circulaţia era oprită pe ambele sensuri de mers. Cauză probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic al curentului electric”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgica Onofreiasa.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat, pagubele fiind 100% materiale. Microbuzul a ars în totalitate.

Accident rutier produs în comuna Schitu Duca. Conducătorul unui autoturism a intrat într-un cap de pod

În urmă cu puţin timp s-a înregistrat un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc în comuna Schitu Duca. Conducătorul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens oprindu-se într-un cap de pod.

Cel mai probabil, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical şi poliţiştii rutieri. Şoferul în prima instanţă a refuzat să fie transportat la spital. În aceste momente, şoferul primeşte îngrijiri medicale şi va fi transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi pentru a investigaţii suplimentare.

Şoferul, în vârstă de 76 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Zece cauze ale incendiilor de maşină

1. Scurgerile sistemului de alimentare cu combustibil

2. Defecțiuni ale sistemului electric

3. Lichidele vărsate

4. Supraîncălzirea motorului

5. Supraîncălzirea convertizoarelor catalitice

6. Bateriile vehiculelor hibride și electrice

7. Incendiere intenţionată

8. Accidente de maşină

9. Întreținerea necorespunzătoare

10. (Alte) defecte în proiectarea maşinii

Adauga un comentariu