National

Un motociclist român urmărit cu elicopterele după ce gonea cu 290 kilometri pe oră- FOTO, VIDEO

Publicat: 26 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un motociclist român urmărit cu elicopterele după ce gonea cu 290 kilometri pe oră- FOTO VIDEO
un român a fost dat în urmărire de polițiștii londonezi după ce conducea cu 290 de kilometri pe ora

Un motocislist român a ţinut capul de afiş din presa din Anglia. Nu a fost un caz de eroism sau vreo faptă bună. Românul în vârstă de 19 ani avea o sete de viteză fără precedent. Din aceste considerente, românul nostru a fost prins circulând pe şoselele din Anglia cu o viteză peste limita legală.

Vorbim de faptul că băiatul conducea cu, atenţie, 290 de kilometri pe oră iar poliţiştii englezi s-au văzut nevoiţi să pornească într-o urmărire ca în filme. Băiatul şi-a luat un motor şi a decis, fără a trezi vreun sentiment de bucurie din partea oamenilor legii, să testeze ce poate motorul.

Ghinionul românului teribilist: A rămas fără motorină

Băiatul a accelerat până când acul vehiculului pe două roți arata 290 de kilometri pe oră iar echipajele de la sol i-au pierdut urma. Totuşi, unul dintre elicopterele poliţiei din Londra a pornit în urmărirea tânărului. Băiatul a încălcat mai toate regulile de circulaţie după ce a trecut pe roșu şi mergea și pe interzis. Într-un final, românul a oprit la o benzinărie să alimenteze, moment în care a fost prins și dus în arest.

Că totul să aibă un deznodământ şi mai nefericit, Ofițerii au observat că motorul lui, s-a dovedit a avea o plăcuță de înmatriculare falsă, în jurul orei 21.20.

Anchetele poliției au relevat ulterior că motocicleta nu a fost furată, dar Dragoi nu deținea o licență sau o asigurare corespunzătoare pentru a o conduce.

Băiatul a pledat vinovat pentru conducere periculoasă şi urmează a fi condamnat

El a pledat vinovat de conducere periculoasă, nereușind să se oprească pentru poliție, conducând un autovehicul fără permis și conducând fără asigurare la Highbury Corner Magistrates ‘Court luni.

El va fi condamnat la Wood Green Crown Court (Tribunal din Londra) pe 14 ianuarie.

Sergentul Tony McGovern, ofițerul care a arestat, a declarat: „La un moment dat al urmăririi, Dragoi a trecut direct prin fiecare lumină roșie cu care s-a confruntat, a condus pe partea greșită a drumului, adică pe contrasens, în încercările sale de a scăpa și chiar a sărit peste trotuare”.

El a spus că Dragoi „a continuat să conducă într-o manieră periculoasă” pe tot parcursul urmăririi și a avut doar un elicopter de poliție care îl urmărea, fără vehicule de poliție la sol nicăieri lângă el.

„Nu a reușit să se oprească pentru poliție și a continuat să pună propria viață și viața altor utilizatori ai drumurilor, precum și a pietonilor nevinovați, în pericol serios”, a spus el.

„Ofițerii noștri foarte bine pregătiți, sunt în fiecare zi pe străzile Londrei luptând cu crimele cu conducerea abuzivă și periculoasă, sper că acest caz să acționeze ca un factor de descurajare pentru oricine are în vedere să prezinte un astfel de comportament neregulat pe drumurile noastre.”

Recorduri de viteză pe drumurile patriei

Românii par să nu înteleagă riscurile la care se expun atunci când călătoresc cu viteză pe drumurile publice din țară.  În ultimele luni, pe străzile din țară s-au înregistrat recorduri peste recorduri de viteză. De exemplu, acum ceva timp un tânăr a fost prins de oamenii legii având o viteză de peste 240 de kilometri pe oră.

De amintit este faptul că România este o  țară a accidentelor rutiere, o țară  în care se produs des evenimente rutiere grave.

Adauga un comentariu