National

Un nou născut, găsit abandonat într-un tomberon din Baia Mare

Publicat: 05 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un nou născut găsit abandonat într-un tomberon din Baia Mare
Un bebeluș a murit după ce s-a născut cu două capete

Noaptea trecută, un bebeluș a fost găsit lângă un tomberon din Baia Mare. Poliția a fost sesizată de către persoana care a găsit copilul.

Luni seară, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în jurul orei 21.00, o femeie a găsit abandonat un bebeluș pe o bucată de material pe strada Horea, din municipiu, lângă un tomberon din spatele unui imobil. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că apelanta a găsit bebelușul, l-a dus la domiciliul său, l-a spălat, i-a dat să mănânce, după care a anunțat ambulanța și organele poliție.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare – Secția Pediatrie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de la rele tratamente aplicate minorului, urmând a se efectua verificări în vederea identificării părinților.

De asemenea, în funcție de evoluția stării de sănătate a acestuia și verificările ulterioare, se va stabili dacă este necesară schimbarea încadrării juridice”, au arătat reprezentanții IPJ Maramureș, informează ZiarMM.

Femeia suspectată că și-a abandonat bebelușul nou-născut, pe stradă, într-o pungă, a fost plasată sub control judiciar

A fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în cazul femeii suspectate că și-a abandonat bebelușul nou-născut, pe stradă, într-o pungă. Poliția Capitalei a anunțat că femeia urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Potrivit cercetărilor efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, joi, 24 decembrie, o femeie în vârstă de 27 de ani, din București, a fost identificată și depistată, fiind condusă imediat la audieri.

Băiețelul a fost găsit prezentând semne vitale și a fost transportat de urgență la spital

Pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei, a fost găsit abandonat, într-o pungă, un nou-născut. Din fericire, băiețelul era încă în viață și a fost transportat, de urgență, la Spitalul Marie Curie.

Descoperirea șocantă a fost făcută marți, 22 decembrie, în zona străzii Fizicienilor, de către o femeie care a sunat, fără să stea pe gânduri, la 112.

„În această seară, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată că în fața unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou-născut. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 13, precum și echipaj de prim ajutor.

Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea identificării mamei, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, transmite Poliția, citată de Digi 24.

Un alt caz cutremurător, în care o mamă își abandonează copilul nou-născut, a avut loc în Italia, însă într-o formă de-a dreptul incredibilă.

Adauga un comentariu