Titlurile zilei

Un nou scandal cu senatoarea Diana Șoșoacă, la Iași! Parlamentarul s-a luat la harță cu Poliția. Avocata a primit o amendă de toată frumusețea după ce i-a dat dedicații lui Raed Arafat! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 19 nov. 2021
Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a participat la o petrecere pentru soțul ei într-un restaurant din Iași
Senatoarea Diana Șoșoacă a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Județean, contestând o amendă primită din partea oamenilor legii după o petrecere

Senatoarea Diana Șoșoacă a decis să îi cheme la bară pe reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași. De profesie avocată, Diana Șoșoacă le cere magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să anuleze un proces-verbal prin care a fost sancționată de oamenii legii. Aceasta spune că a fost amendată aiurea, după o petrecere dedicată soțului ei

Un nou scandal în care este implicată senatoarea Diana Șoșoacă a avut loc la Iași! Acum, parlamentarul s-a luat la harță cu Poliția ieșeană! Așadar, Șoșoacă a decis să îi cheme la bară pe reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

De profesie avocată, Diana Șoșoacă le cere magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să anuleze un proces-verbal prin care a fost sancționată de oamenii legii. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 14 februarie 2022.

Diana Șoșoacă a contestat în instanțele din Iași amenda primită de la Poliție

În cererea depusă la instanță, Diana Șoșoacă a cerut anularea procesului-verbal întocmit pe data de 6 februarie 2021 și anularea amenzii, să se constate că mențiunile au fost făcute de agent cu încălcarea dispozițiilor legale, exces de putere și abuz de drept, cheltuieli de judecată, dar și, în subsidiar, înlocuirea amenzii cu un avertisment.

„Mi s-a comunicat prin Poștă o amendă în cuantum de 1.000 de lei. Niciun organ de ordine nu m-a contactat vreodată să discute cu mine, nici la data de 6 februarie 2021, nici pe 5 februarie 2021, în intervalul orar 21:00 – 22:00, nu a venit nimeni la Restaurantul «La Palia», unde aceștia susțin că am fost pentru serbarea zilei de naștere a soțului meu. Mă întreb retoric: cum au constatat acești agenți faptele descrise? Mai mult, în niciunul dintre actele invocate că le-aș fi încălcat nu menționează faptul că nu am dreptul să cânt. Eu am o adeverință medicală întrucât sunt exceptată de la purtatul măștii de protecție, având afecțiuni care sunt atestate medical și care mă scutesc de această obligație”, a precizat senatoarea Diana Șoșoacă în plângerea adresată instanței ieșene.

Senatoarea de Iași: „În timpul cântatului, plămânii au nevoie de aer!”

În plus, senatoarea de Iași a menționat că avea nevoie de aer.

„Este evident că, în timpul cântatului, plămânii au nevoie de aer! Se realizează un efort fizic care nu îți permite purtatul măștii. Potrivit Ordinului nr. 874/81/2020, sunt exceptate de la purtatul măștii persoanele care fac efort fizic. În ceea ce privește distanțarea fizică, nu se mai putea aplica, având în vedere că Iașul era în scenariul verde, iar localurile puteau funcționa cu 50 la sută din capacitate ocupată. Noi suntem câțiva prieteni care ne întâlnim tot timpul, niciunul dintre noi nu s-a îmbolnăvit vreodată, iar SARS-CoV-2 este un virus care are procentaj de vindecare de 99,77 la sută, conform datelor oficiale ale OMS și INSP”, a subliniat Diana Șoșoacă.

Senatoarea de Iași a adăugat că, dintr-o capacitate de 200 de locuri, în restaurantul amintit erau doar 10 oameni, la două mese.

„Eram 10 oameni la două mese și ospătarii care respectau regulile impuse de Guvern, dar care încalcă Constituția României. Consider că această amendă a fost aplicată la solicitarea unei persoane politice care a obligat Poliția ieșeană să mă sancționeze, fiind de notorietate lupta politică – și nu numai! – care se duce împotriva mea”, a mai afirmat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Ministerul Sănătății nu a emis vreun act normativ prin care să declare epidemia în România”

Senatoarea de Iași a adăugat că, în mod legal, pandemia de COVID-19 nu a fost declarată pe teritoriul României.

„Ministerul Sănătății nu a emis niciun act normativ prin care să declare epidemia de SARS-CoV-2 pe teritoriul României. Pe de altă parte, nu există garanția că măștile de protecție puse în circulație de Statul Român sunt conforme, existând astfel posibilitatea îmbolnăvirii populației din cauza acestei măsuri”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Amintim că, la începutul lunii februarie a acestui an, senatoarea a postat un film pe o rețea de socializare, în cadrul căruia se vedea cum aceasta cântă și dă dedicații într-un restaurant. Potrivit acesteia, a fost vorba despre Restaurantul „La Palia”, din Iași. Aceasta i-ar fi dat dedicații lui Raed Arafat.

Comentarii
 • Legea e pt fraieri nu pt parlamentari. AUR o arata cel mai clar (vedeti simion cum facea scandal la granița cu rep moldova, cetateanul Simion are interdicție de a intra in moldova. Si facea scandal si live ca el e deputat si trebuie sa ajunga in rep moldova ca a fost invitat)… Daca ajung astia să dețină mai multa putere , comuniștii vor parea omenosi

 • Măi baieți naivitatea a atins cote maxime in Iași zilele astea , mai nasol ca poluarea voi chiar credeți ca stricaciunile astea care latră aiurea si fac fel de fel de diversiuni sant de capul lor ?nu , au susținere politică altfel pina acum erau la puscarie sau la Balaceanca ce greu de înteles sant doi circari care fac jocul cuiva nu realizati catuși de puțin ,Malin Bot,Dide ,și alți opozanti nu sant decat marionete

 • Măi baieți naivitatea a atins cote maxime in Iași zilele astea , mai nasol ca poluarea voi chiar credeți ca stricaciunile astea care latră aiurea si fac fel de fel de diversiuni sant de capul lor ?nu , au susținere politică altfel pina acum erau la puscarie sau la Balaceanca ce greu de înteles sant doi circari care fac jocul cuiva nu realizati catuși de puțin ,Malin Bot,Dide ,și alți opozanti nu sant decat marionete, în schimb vad ca si activitatea Politiei se muta in on line convenabil aș zice sa navighezi pe Facebook pe Tic Toc si alte retele de socializare si sa dai amenzi pentru asa zise infracțiuni comise retroactiv

 • Polițiștii dau amenzi ,instanța anulează meltenii se bucură cat de prompt actioneaza Meliția ,toata lumea face terapie ocupațională să justifice importanta postului si remunerația neglijabilă.Căinii latra ursul merge.

 • Daca Diana isi depune candidatura la presedentiale eu o votez numai ea ar baga in puscarie pe toti coruptii din tara asta care saracesc bugetul statului cu jafuri si mai stiu ca penalii nu vor putea ocupa vreo functie publica , Acum puzderie de puscariasi in Parlament si voua vad ca va place.

 • Si Vadim Tudor a pledat pentru Puscarii ca sa mearga Coruptii a plecat dansul pentru totdeauna asa se intampla cand vorbesti mult fara aprobare.

 • Cum sa bage la puscarie daca e corupta si ea si cauta portite sa nu respecte legea ba!!! De ce nu va faceti un stat Sosoc si sa va izolati acolo

 • Ati votat niste oameni neasumati. Femeia asta o scroafa cu certificate cumparate si scuze pentru faptul ca face proteste anti Arafat/Iohanis in plina pandemie. Femeia asta nu isi asuma ca se caca pe capul vostru. Ea cere legi cum ar fi legea cu postari si declaratii antiromane, pentru ca e bolnava si nu crede in libertatea de exprimare, de care, de altfel si numai asa se bucura din belsug.
  Simion care fiind amendat, zice ca nu era protest, ca el doar trecea pe acolo in plimbare. Asa lideri va doriti? Nu ca astia de acum ar fi mai buni, dar unde e schimbarea? Oamenii bolnavi nu ar trebui lasati la putere
  V-ar trebui un Putin pentru voi toti votantii aur, sa vedeti ce e dictatura

 • Nu mai puneti botul la vrajeala liderilor antivacinisti! Credeti ca rezistau nevaccinati? Isi bat joc de voi, va transforma in sagetile intereselor lor. Cei mai mari guralivi impotriva vaccinului, is vaccinati pe ascuns si isi i-au masuri de protectie!

Adauga un comentariu