Sport

Un nume uriaș din tenis salută revenirea lui Cahill lângă Simona Halep: „A devenit o necesitate”

Publicat: 24 ian. 2020

Simona Halep (locul 3 WTA) și Darren Cahill formează o echipă de temut în tenisul mondial, lucru remarcat și de legendarul Mats Wilander. Mats Wilander e de părere că Halep poate să-și depășească limitele cu ajutorul antrenorului australian:

„Cred că Darren Cahill o ajută foarte mult pe Simona Halep din punct de vedere mental. O ajută să se bucure de victorii așa cum ar trebui să o facă. Simona spune mereu că se bucură să-l aibă din nou pe Darren în loja ei. E unul dintre cei mai buni antrenori din lume și relația lor este clar una specială. Pare că Darren a devenit o necesitate pentru Simona. De când Darren a revenit, Simona crede mai mult în forțele ei”, a spus Mats Wilander, pentru Eurosport, după meciul Halep – Dart.

Halep și Cahill, un parteneriat de succes

Simona Halep și Darren Cahill au avut mereu o relație specială. Pe lângă performanțele obținute împreună, cei doi au fost extrem de apropiați și în afara terenului, alegând să-și petreacă împreună numeroase vacanțe. Halep a recunoscut recent că până să-l întâlnească pe Cahill nu glumea absolut deloc, iar australianul a reușit să o facă să vadă lucrurile într-un mod mai optimist.
Cahill a ghidat-o pe Halep spre câștigarea Roland Garros, în 2018, iar la Wimbledon, în 2019, a ajutat-o cu sfaturi pe jucătoarea din România, chiar dacă nu se mai afla oficial în echipa sa.
Simona Halep se va lupta în turul al treilea cu Yulia Putintseva (locul 38 WTA). Meciul va avea loc sâmbătă, ora de disputare urmând să fie anunțată ulterior. În primul tur, Halep a trecut de Jennifer Brady, scor 7-6, 6-1.loading...

Adauga un comentariu