Actualitate

Un pacient confirmat cu COVID a semănat panică într-un spital din Craiova – FOTO, VIDEO

Publicat: 03 nov. 2020
Un pacient internat la Cardiologie SJU Craiova a făcut ravagii în secţie
Un pacient internat la Cardiologie SJU Craiova a făcut ravagii în secţie

Un pacient infectat cu COVID a făcut ravagii într-un spital din România: „Intră peste oameni! Or fi unii omorâţi prin saloane“ Au fost momente de panică într-un spital din România după ce un pacient infectat cu COVID a făcut ravagii în sală. Personalul medical și pacienții au fost cuprinși de teamă afirmând, la un moment dat că, cel mai probabil, sunt oameni morţi în saloane.

Pacientul care a fost diagnosticat cu COVID-19 a semănat panica în rândul oamenilor şi a fost în cele din urmă imobilizat de firma de pază care a intervenit pentru a aplana situația.

Pacientul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie

Pacientul a fost transportat, după ce a fost imobilizat, la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare. Totuşi pentru că acesta suferea de o afecţiune cardiacă, pacientului i s-a montat un stimulator cardiac. După ce vă sta o săptămână internat, acesta va fi transferat la un spital suport COVID-19 pentru că este pozitiv la infectarea cu virusul din Wuhan. Totuşi, în pofida faptului că bărbatul ar dori să se ducă în izolare la domiciliu, oamenilor legii nu îi vor permite acest lucru, mai ales din cauza comportamentului acestuia. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă va efectua transferul la un spital suport-COVID.

Oamenii legii au oferit un punct de vedere legat de situaţia din spitalul din Craiova:

Oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi distrus mai multe bunuri şi mobilier, dar şi tehnica medicală în incinta spitalului. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru distrugere iar cercetările continuă:

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în această dimineaţă, un bărbat de 64 de ani, din comună Gogoşu, pacient într-o unitate medicală din Craiova, ar fi distrus mai multe bunuri de mobilier şi tehnică medicală din incinta spitalului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare“, a transmis IPJ Dolj.

Pacientul s-a enervat atunci când a aflat că va fi internat la un alt spitalț

Conform jurnaliştilor din presa locală, întâmplarea a avut loc în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Judeţean de Urgență din Craiova, secția de Cardiologie. Pacientul era internat în Cardiologie şi în urma unui test acesta a fost confirmat că fiind infectat cu COVID-19. Ca urmare a acestui lucru, medicii au hotărât să îl transfere la un spital suport-COVID.

Când a aflat vestea că va fi transferat la spital, pacientul şi-a ieşit din minţi şi a devenit nervos, iesint din salon şi distrugând absolut tot în jurul lui. Imaginile filmate de medicii care erau prezenţi la faţa locului prezintă urmările pe care le-a avut acţiunea bărbatului. Imaginile au fost făcute, ulterior, publice, cel mai probabil de un angajat al unităţii medicale. Pe holul spitalului se pot observa seringi aruncate dar şi perne, cearsaguri şi cutii de medicamente împrăştiate peste tot. Pacientul nervos a intrat în fiecare salon şi a lăsat apa să curgă la robinete.

Adauga un comentariu