National

Un pariu cu prietenii i-a adus sfârşitul unui tânăr de 24 ani din Vaslui. Ce s-a întâmplat

Publicat: 25 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un pariu cu prietenii i-a adus sfârşitul unui tânăr de 24 ani din Vaslui. Ce s-a întâmplat
Un tânăr care urma să plece în Belgia la muncă a vrut să facă o ultimă petrecere cu prietenii săi și a vrut să vadă cine poate consuma cel mai mult alcool

Trei prieteni din Vaslui au pus un pariu care urma să le schimbe viaţa. Tinerii au fost curioşi să vadă care dintre ei poate consuma cea mai mare cantitate de alcool. Din nefericire, unul dintre băieţi a decedat.

Întâmplarea a avut loc în satul Duda, comuna Duda Epureni, judeţul Vaslui.

Un tânăr de 24 ani a murit, după ce a pus un pariu cu prietenii

Un pariu de-a dreptul stupid i-a adus sfârşitul unui tânăr, în vârstă de doar 24 de ani, din județul Vaslui. Acesta împreună cu alţi doi prieteni au pus bani şi au cumpărat mai multe beri. De asemenea, aceştia au consumat şi ţuică.

Un tânăr care urma să plece în Belgia la muncă a vrut să facă o ultimă petrecere cu prietenii săi și a vrut să vadă cine poate consuma cel mai mult alcool. Spre zori, unul dintre petrecăreţi a fost găsit mort într-un șanț de pe drumul de lângă casa în care s-a ţinut cheful. Acesta era pe jumătate dezbrăcat.

Vasluianul a fost găsit în şanţul din faţa casei de către șeful de post din comuna Duda Epureni, care a sunat de urgență la numărul unic de urgenţă 112. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Cum a ajuns băiatul băut în şanţ

Rudele tânărului susțin că spre dimineață, cel mai probabil în urma unui conflict spontan, victima ar fi fost scoasă din casa de ceilalți doi prieteni de pahar, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani. Aceștia l-ar fi abandonat într-un șanț, dezbrăcat și în comă alcoolică.

În schimb, tatăl vitreg al tânărului în casa căruia a avut loc cheful afirma o altă variantă a evenimentului nefericit. Acesta susţine că într-adevăr s-au consumat băuturi alcoolice, însă victima ar fi cea care a plecat din casă încercând să ajungă la locuința aflată la două sute de metri mai departe de locul tragediei.

Marți, 25 ianuarie 2022, tânărul de 24 de ani a fost condus pe ultimul drum, în cimitirul din Duda. Polițiștii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși continuă cercetările cu cei doi tineri suspecți de omor din culpă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc întâmplarea.

Un bărbat din Iași a ajuns la spital cu o alcoolemie de peste 9 miligrame alcool pur în sânge

Un alt ieșean a murit după ce a fost găsit de vecini în șoc hipotermic și cu o alcoolemie record. Medicii ieșeni l-au resuscitat timp de 9 ore, însă efortul acestora a fost în zadar. În urma analizelor, acesta prezenta o alcoolemie de 9,0 miligrame și o temperatură de 24,9 grade Celsius. Dumitru Danolache, în vârstă de 54 de ani, locuia singur și era cunoscut ca fiind consumator de alcool. Evenimentul nefericit a avut loc la finalul lunii decembrie a anului 2021.

„Locuia singur și consuma alcool foarte des, foarte trist că și-a găsit sfârșitul chiar așa și acum, de Crăciun. Ultima dată a fost domnul primar la el și i-a dus un pachet de Crăciun, că el nu avea niciun venit și nu avea cine să-l ajute. Nu are nici copii, nici nevastă, iar părinții lui sunt morți de mult. Abia luna asta a început și el să ia niște bani, pensie de urmaș, de la tatăl lui, care a fost veteran de război. Păcat de el”, a precizat un vecin de-al bărbatului.

 

 

Adauga un comentariu