Actualitate

Un poliţist a fost înjunghiat de un interlop chiar în curtea secţiei de poliţie! Momentul a fost transmis LIVE – VIDEO

Publicat: 02 apr. 2021
Un interlop a înjunghiat un polițist în curtea secției de poliție
Polițistul a fost înjunghiat de Claudiu Năstase, un interlop

Noapte dramatică pentru un poliţist de la Secţia 9 Ilfov. Acesta a fost înjunghiat chiar de un interlop în curtea secţiei de poliţie. Pentru a se lăuda cu gestul lui, interlopul a făcut un live. Între timp, poliţistul a fost transportat de urgentă la spital unde medicii spun că viaţa acestuia este în afara oricărui pericol.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost identificat de oamenii legii şi l-au reţinut pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un poliţist a fost înjunghiat de către un interlop chiar în fața secţiei de Poliție

Agresorul l-a înjunghiat pe poliţist cu un cuţit în picior, totuşi, agentul împreună cu un alt coleg a reuşit să îl imobilizeze. De altfel, Claudiu Năstase este agresorul. Acesta are 28 de ani şi este domiciliat în orașul Pantelimon de lângă București. Din fericire, poliţistul a fost transportat de urgentă la spital şi viaţa lui nu este pusă în pericol. Poliţiştii au emis şi un comunicat de presă în legătură cu ce s-a întâmplat în noaptea trecută în Ilfov:

Comunicatul integral al Poliției Capitalei

„În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității.

În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat.

Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Cel în cauză se află în custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani.”
Adauga un comentariu