Prima pagină » National » Un polițist de frontieră s-a sinucis. Soția își dorea să divorțeze
Un polițist de frontieră s-a sinucis. Soția își dorea să divorțeze

Un polițist de frontieră s-a sinucis. Soția își dorea să divorțeze

05 mart. 2021, 09:35,
în National

Un polițist de frontieră în vârstă de 41 de ani s-a sinucis după ce soția l-a anunțat că vrea să divorțeze. Bărbatul era tată a doi copii. Gândul că cea care a spus da în fața ofițerului Stării Civile nu își mai dorește să rămână lângă el îl măcina de mai multă vreme.

Tragicul eveniment a avut loc joi dimineața în satul Zlatiţa, comuna Socol, județul Caraș-Severin.

Un polițist de frontieră s-a sinucis. Fratele lui se spânzurase cu cu 3 ani în urmă

Un caz dramatic a avut loc în satul Zlatiţa, comuna Socol din județul Caraș-Severin. Un polițist de frontieră a ales să își pună capăt zilelor după ce a aflat că soția sa își dorește să divorțeze. Acesta era tată a doi copii. Situația din familia sa era una instabilă, acesta avea certuri dese cu soția sa care tocmai ce venise de la muncă din străinătate.

Aceasta l-a anunțat că nu își mai dorește să continue căsnicia, iar polițistul a recurs la un gest extrem. În urma cu trei ani de zile, fratele bărbatului s-a spânzurat, după ce acumulase foarte multe datorii la jocurile de noroc.

Din nefericire, acum familia polițistului se pregătește pentru o altă înmormântare.

Un polițist de frontieră, din Vaslui, s-a sinucis cu flexul

Anul trecut, în luna noiembrie, un polițist de frontieră din Vaslui s-a sinucis cu flexul după ce a scăpat de Coronavirus.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au anunțat că „nu sunt suspiciuni în privința decesului”, potrivit Adevărul.Vasluianul a fost descoperit în casa chiar de sora să. Bărbatul era agent de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni, județul Vaslui.

Mirela Zivari crede că în spatele pandemia de coronavirus există şi o epidemie psihică

„În spatele epidemiei de Sars-COV-2 există şi o epidemie psihică şi foarte multe cazuri de suicid în rândul cadrelor medicale, nu numai în România, ci în întreaga lume. E vorba de persoane care au, cu siguranţă, o vulnerabilitate, şi care în urma expunerii continue la o situaţie de stres – pentru că lupta cu virusul se vede altfel din interiorul sistemului medical – pot ajunge la un astfel de gest.

Sunt puţine informaţii despre istoricul medical al asistentului de la Radiologie, cu siguranţă sunt elemente în plus cunoscute doar de familie şi de apropiaţi, dar ar trebui să ne îngrijoreze faptul că în ultimele luni asistăm la formarea de noi tabere, care ajung să blameze medicii, asistenţii medicali, infirmierii, oamenii care lucrează zi de zi în condiţii foarte greu de suportat (…)

Oamenii din sistemul medical au nevoie de suportul celor din jur, au nevoie de zile libere, pentru că nu şi-au mai luat concediu de 7 luni. E nevoie să li se asigure consiliere psihologică şi să fie ascultaţi (…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 ianuarie 2025
18 ianuarie 2025