Coronavirus

Caz cutremurător la Roma! De teamă că are COVID-19, o profesoară s-a sinucis

Publicat: 10 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz cutremurător la Roma De teamă că are COVID-19 o profesoară s-a sinucis
De teamă că are COVID-19, o profesoară din Italia s-a sinucis

Caz cutremurător la Roma, unde, de teamă că are COVID-19, o profesoară s-a sinucis. Soțul ei a încercat să o liniștească, însă groaza femeii a fost atât de puternică încât într-un moment în care soțul a scăpat-o din privire, s-a aruncat de la etaj, înainte de a primi rezultatul testului.

Femeia de 45 de ani era obsedată de ideea că s-a infectat și pe parcursul a câteva zile teama ei s-a aplificat. Treptat a fost cuprinsă de o panică incontrolabilă și nici soțul sau medicul de familie nu au reușit să o liniștească.

„Era din ce în ce mai îngrijorată, tot vorbea despre boală. A făcut testul, dar a continuat să fie foarte neliniștită și ciudată”, a spus bărbatul polițiștilor de la secția Monteverde care au preluat cazul.

Caz cutremurător la Roma: S-a aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul cinci

Chiar și după test, femeia nu a putut să doarmă, iar starea ei de agitație s-a accentuat. A doua zi, profitând de faptul că toți cei din casă dormeau, a scris un bilet de adio pentru soțul și fiul ei și s-a aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul cinci.

Impactul a fost foarte violent și femeia a murit pe loc. Trupul ei a fost descoperit de un trecător care a alertat Poliția. Când anchetatorii au bătut la ușa apartamentului, soțul dormea și nu știa ce s-a întâmplat. Lângă una din ferestre, polițiștii au descoperit scaunul pe care femeia a urcat înainte de a se arunca pe fereastră. Criminaliștii anchetează acum cazul.

Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Ce a scris în biletul de adio este cutremurător

Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Acesta a lăsat un bilet de adio prin care îşi justifică fapta sa. Rudele bărbatului sunt şocate din cauza gestului extrem la care a recurs acesta.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul de 61 de ani lucra la o fabrică unde s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. În ultima vreme, el era tot mai abătut. Gândurile negre au început să apară şi, într-un final, a decis să-şi pună capăt zilelor de teamă să nu se infecteze cu coronavirus.

Înainte de a face acest gest extrem bărbatul a lăsat un bilet de adio în care i-a mărturisit soţiei că a recurs la această faptă din cauza fricii şi a rugat-o să aibă grijă de sănătatea ei şi a celor dragi.

”A găsit un bilet pe masă, acolo. El lucra cu sora sa la uzina şi îi spunea mereu ”sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc. Hai, mă, că nu mori tu, mor aia bătrânii”, a mărturisit o vecină.

S-a sinucis, fiind îngrijorată că fiica ei asistentă are COVID-19

Altfel, o femeie în vârstă de 79 de ani, din judeţul Mureş, nu a mai suportat gândul că fiica ei, care lucrează ca asistentă la un spital din Târgu Mureş, are COVID-19, și a decis să-și pună capăt zilelor.

Bătrâna a lăsat un bilet de adio şi a fost găsită fără viaţă. Tragedia s-a întâmplat la jumătatea lunii mai, în localitatea Șilea Nirajului, judeţul Mureş. Vecinii spun că în ultima perioadă femeia era tare îngrijorată pentru soarta fiicei sale, asistentă medicală într-un un spital din Târgu Mureş. Veştile că e infectată cu noul virus şi că temuta boala Covid 19 îi pune viaţa în percol, au măcinat-o pe bătrână.

Adauga un comentariu