National

Un poliţist din Bucureşti a fost găsit mort în propria locuinţă. Ce au descoperit anchetatorii în urma cercetărilor

Publicat: 06 sept. 2020
Un poliţist din Bucureşti a fost găsit mort
Un poliţist din Bucureşti a fost găsit mort în propria locuinţă. Ce au descoperit anchetatorii în urma cercetărilor

Un poliţist din Bucureşti a fost găsit mort în propria locuinţă, după ce prietenii au alertat autorităţile la numărul unic de urgenţă 112. Aceştia au spus că se simte un miros greu de suportat din locuinţa agentului şi se tem de ce este mai rău. Potrivit anchetatorilor, nu ar fi vorba despre o moarte suspectă.

Este doliu în Poliţia Romana după ce a fost făcută publică o veste cutremurătoare. Un poliţist din Bucureşti a fost găsit mort în propria casă, după ce prietenii săi au alertat autorităţile printr-un apel făcut la 112. Ei le-au spus că simt un miros greu de suportat din locuinţa agentului şi se tem de ce este mai rău. În urma primelor cercetări făcute la faţa locului, anchetatorii au anunţat ce au descoperit.

Un poliţist din Bucureşti a fost găsit mort în propria locuinţă. Ce au descoperit anchetatorii în urma cercetărilor

Descoperirea macabră a avut loc azi-noapte în Sectorul 4 al Capitalei după ce câţiva prieteni, alertaţi de vecini, care ar fi simţit un miros puternic venind din casă, au anunţat autorităţile. Când au ajuns la adresa poliţistului, oamenii legii l-au găsit fără suflare în apartamentul în care ar fi locuit singur.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul de 50 de ani ar fi decedat în urmă cu aproape o săptămână şi nu prezenta urme de violenţă pe corp. Anchetatorii au mai spus despre cazul colegului lor că nu ar fi vorba despre o moarte suspecta, relatează jurnaliştii de la Pro TV. Oamenii legii au mai dezvăluit că medicul legist care îi va face autopsia va afla ce anume i-a provocat decesul.

O tânără din Vaslui a murit din cauza unei boli grave. Iubitul acesteia este sfâşiat de durere

Momente tragice pentru o familie din România. O tânără din Vaslui a murit din cauza unei boli grave. Adelina Gindu suferea de o boală nemiloasă, respectiv leucemie. Chiar dacă apropiaţii tinerei au sperat până în ultimul moment la o însănătoşire miraculoasă, destinul a avut alte planuri pentru tânăra. În urma ei a lăsat o durere greu de explicat în cuvinte.

În fata bolii şi a destinului, nimeni nu se poate împotrivi. Adelina Gindu, o tânără din Vaslui a fost răpusa de leucemie şi a lăsat în urma ei o durere greu de explicat în cuvinte.

Familia Adelinei, tânăra din Brodoc pe care a răpus-o leucemia este în stare de şoc. Apropiaţii fetei au sperat până în ultima clipă că aceasta se va face bine, însă destinul a avut alte planuri pentru ea. Vestea tragică a morţii sale a fost dată pe Facebook de către apropiaţi, iar într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare de una dintre verişoarele tinerei, ies la iveală detalii dureroase.

Adelina era o tânără veselă, zâmbitoare şi cu un suflet cum rar îţi este dat să întâlneşti, spune familia fetei. În ciuda bolii nemiloase, iubitul său i-a fost alături până în ultima secundă, iar acum are sufletul bucăţi.

„Cu ce ar trebui sã încep!? Cu povestea celor doi ce s-au iubit panã în ultima secundã şi chiar dupã!? Cu bunãtatea ei ce încălzea sufletele reci!? Cu puterea şi ambiţia cu care a luptat în ultimii ani cu boala ce a luat-o de lângă noi!? Cu grijă imensã de a lãsa culoare pe peretele mamei sale printr-un tablou cusut de ea luni de zile!? Sunt multe de spus despre ea, despre Adelina noastrã. Fiecare persoanã ce a cunoscut-o poate relata o poveste frumoasã cu ea, cãci era magicã, a avut grijã sã lase în urma ei doar iubire în fiecare lacrimã ce curge acum pe obrajii noştri.

A avut grijã sã trãiascã veşnic în privirea celui ce i-a fost aproape necondiţionat şi de care noi suntem mândri şi neputincioşi în acelaşi timp în a-i alina durerea. A avut grijã sã rămână în amintirea noastrã acea fiinţă purã, sincerã şi tandrã, mereu cu zâmbetul pe buze. Îţi mulţumim, Adelina noastrã, pentru tot ceea ce ne-ai oferit şi mai ales pentru ultima lecţie datã, aceea de a preţui timpul şi oamenii. Acum e rândul nostru sã avem grijã cã vei trãi prin noi, prin ochii lui Andrei Agafitei, prin respiraţia mamei tale, prin fiecare pas al tatãlui tãu, prin zâmbetul surorii tale. Drum lin, îngerul nostru drag!” a fost mesajul postat de verişoara Adelinei.

Adauga un comentariu