National

Un poliţist din Cluj Napoca, reţinut după ce a fost prins la furat în Dedeman

Publicat: 06 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un poliţist din Cluj Napoca reţinut după ce a fost prins la furat în Dedeman
Iacob Rât, fost mascat devenit agent de poliție la Secția 4, a fost reținut pentru 24 de ore, după a fost prins la furat în Dedeman Cluj

Un agent de poliție a fost reținut în cursul zilei de miercuri, 6 aprilie, după ce a fost prins furând dintr-un centrul comercial din Cluj-Napoca.

Potrivit surselor BZC, polițistul a fost văzut pe camere de către agenții de securitate din cadrul magazinului DEDEMAN, aceștia imobilizându-l pe suspect până la venirea organelor de poliție, care l-au reținut.

Trist nu este doar faptul că bărbatul era agent de poliție ci și că acesta a săvârșit furtul cel mai probabil în timp ce se afla în timpul serviciului, fiind în uniformă de polițist.

Polițist din Cluj Napoca, prins la furat în Dedeman

Iacob Rât, fost mascat devenit agent de poliție la Secția 4, a fost reținut pentru 24 de ore, după a fost prins la furat în Dedeman Cluj.

Iacob Rât lucrează la Secția 4 Poliție, iar miercuri dimineața, a intrat în Dedeman, în timpul serviciului, și a luat un minicompresor, pe care l-a ascuns sub caschetă.

Angajații Dedeman l-au văzut pe Rât cum a ascuns obiectul, iar la ieșire l-au luat ca din oală. De această dată a fost prins cu obiectul furat asupra lui, el fiind recidivist.

Iacob Rât a mai avut probleme cu superiorii, după ce acum câțiva ani și-a bătut nevasta cu o bâtă. Femeia este la un centru din Turda.

Practic, polițistul nu ar avea motive să fure. Are un salariu de circa 4000 de lei, în mână, locuiește în Cojocna și are câteva apartamente în Cluj-Napoca, cel mai probabil închiriate. Gestul lui este inexplicabil, pentru cei care îl cunosc, fiind mai degrabă o problemă medicală.

Iacob Rât va fi prezentat cu mandat de arestare în fața judecătorilor din Cluj.

Acum doi ani a mai fost prins când fura de la Leroy Merlin

În 2020, același polițist a fost filmat când fura de la Leroy Merlin. Procurorii de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au deschis atunci un dosar penal pentru furt. Surse judiciare spun că anchetatorii au făcut percheziție la domiciliul lui I.R., unde au fost găsite flexurile, dar nu s-a mai putut proba proveniența.

Rât studia modul în care erau montate camerele de supraveghere și încerca să acționeze acolo sunt sunt zonele slab acoperite. Din acest motiv, acum 2 ani nu a fost filmat când a pus mâna pe flexuri.

Adauga un comentariu