National

Un polițist din Galați a fost găsit mort în casă, după ce s-a izolat pentru că avea coronavirus

Publicat: 24 oct. 2020
lumânare aprinsă
Un caz surprinzător a avut loc la Galați, unde un polițist a fost găsit mort în propria locuință, după ce fusese confirmat pozitiv pentru noul virus

Un caz surprinzător a avut loc la Galați, unde un polițist a fost găsit mort în propria locuință, după ce fusese confirmat pozitiv pentru noul virus.

Un polițist local, în vârstă de 44 de ani, din Galați, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, infectat cu coronavirus. Bărbatul, care nu suferea de alte boli, se afla izolat în casa sa, după ce fusese confirmat cu COVID-19.

În data de 10 octombrie acesta s-a izolat la domiciliu pentru că avea simptome specifice bolii, însă nu a mers la spital. Mai apoi în data de 15 octombrie, rezultatul testului a fost pozitiv. Se pare că în ultimele zile acesta a început să se simtă tot mai rău, dar nu a mers nici de această dată la spital.

„Conducerea Poliției Locale a fost informată încă de când a fost confirmat diagnosticul. Au fost izolați toți polițiștii locali care au fost contacți direcți și s-a dispus dezinfecție generală în secția unde lucra și în toate autospecialele de serviciu”, a declarat Aurelia Bogatu Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați.

Polițistul local care a murit din cauza COVID-19 nu era cunoscut cu boli cronice. El era căsătorit și avea un copil.

Adauga un comentariu