Un primar nou ales a intrat în greva foamei. Care este motivul - VIDEO

Un primar nou ales a intrat în greva foamei. Care este motivul – VIDEO

11 iun. 2024, 17:20,
BZI.ro, în National

Aproximativ 2.500 de voturi a obținut Cornel Gogan, din totalul voturile exprimate. În cursul serii de luni, 10 iunie, după încheierea alegerilor locale, Cornel Gogan, noul primar, a anunțat că a intrat în greva foamei și protestează în fața Spitalului Orășenesc.

Mai multe persoane s-au alăturat protestului noului edil

Motivul este legat de nemulțumirea întregii comunități cu privire la managementul directorului spitalului, Victor Varjoghe.

”Este datoria mea pentru cetățenii din orașul Videle să fac acest lucru, pentru că tema campaniei a fost Spitalul Orășenesc din Videle, sănătatea comunității noastre, o comunitate care, de mai bine de trei ani, este sfidată și este ignorată de actualul manager. Consider că, doar așa, prin această măsură îmi pot arăta respectul față de cetățenii care mi-au acordat încrederea la alegerile locale.

Astăzi, în jurul orelor 15, am venit singur în incinta spitalului, am mers la dânsul în birou, l-am rugat respectuos să își dea demisia pentru două motive. Unu: concursul prin care a câștigat funcția de manager este declarată de Tribunalul Alexandria ilegal, și al doilea, pentru că tot timpul i-am spus că primarul este antrenorul de fotbal al echipei și că, astăzi, dânsul nu mai face parte din noua echipă și i-am adus câteva precizări despre starea spitalului, pe care o știm cu toții”, a transmis Cornel Gogan, noul primar al orașului Videle.

Alte zeci de persoane s-au alăturat demersului și protestează în fața Spitalului Orășenesc din Videle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *